21.0 monitör hangisi alınır

2 monitör arasında sizce hangisi alınır curved monitör arıyorum renklerin canlı olduğu siz ne önerirsiniz

21.9 formatı şartsa ve sadece bu monitör arasında seçim yapılacaksa msi olanı alırdım.

Renk gamı daha geniş,10 bit 1milyar renk gösterebiliyor. Yalnız fps oyunlarında dezavantajı var 4ms gtg tepki süresi var.

Bu fiyat bandında sağlam 2k 240hz ıps monitör bakabilir veya giriş seviyesi 4k monitör bakabilirsiniz.

Curved istiyorum genellikle mmorpg oyun ve film oynamak için alıyorum 2.monitör olarak
21.9 formatı şartsa ve sadece bu monitör arasında seçim yapılacaksa msi olanı alırdım.

Renk gamı daha geniş,10 bit 1milyar renk gösterebiliyor. Yalnız fps oyunlarında dezavantajı var 4ms gtg tepki süresi var.

Bu fiyat bandında sağlam 2k 240hz ıps monitör bakabilir veya giriş seviyesi 4k monitör bakabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ana monitörüm Asus. 540hz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,198
Üyeler
174,321
Son üye
murtos
Geri