Neler Yeni

21.000 TL'ye ekran kartı önerisi

Zelaroth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Gereksiz Hesap
Selamlar, bütçem başlıktaki gibi video edit işleriyle uğraşıcam, ek olarak oyun oynayıp yayın da düşünüyorum, en uygun hangi kartı almam doğru olur şuan yardımcı olursanız sevinirim.

sahinzer6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Şahin

Zelaroth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Gereksiz Hesap
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
AMD yayın ve video edit işlerinde bi tık iyi değil diyorlar hocam o yüzden ona hiç yönelmedim açıkçası, bunda CUDA çekirdek sayısı farkı da var tabi ki, DUAL içinde coil whine edition diyor millet, neredeyse 10 kartın 7-8'inde çıkıyor deniliyor bu durum da bir tık önemli benim için ne diyorsunuz bunun için acaba fikrinizi alabilir miyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de gainward phoenix'te var 4070 hepsiburada'da o nasıldır acaba?

sahinzer6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Şahin
AMD yayın ve video edit işlerinde bi tık iyi değil diyorlar hocam o yüzden ona hiç yönelmedim açıkçası, bunda CUDA çekirdek sayısı farkı da var tabi ki, DUAL içinde coil whine edition diyor millet, neredeyse 10 kartın 7-8'inde çıkıyor deniliyor bu durum da bir tık önemli benim için ne diyorsunuz bunun için acaba fikrinizi alabilir miyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de gainward phoenix'te var 4070 hepsiburada'da o nasıldır acaba?
Asus iyidir hocam hem satması çok daha kolay olur coiln whine çoğu ekran kartında oluyor genelde 7900gre 4070 ti 4070super arası performans verir ama vidio edir için Nvidia daha iyi tercih olacaktır

Zelaroth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Gereksiz Hesap
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Asus iyidir hocam hem satması çok daha kolay olur coiln whine çoğu ekran kartında oluyor genelde 7900gre 4070 ti 4070super arası performans verir ama vidio edir için Nvidia daha iyi tercih olacaktır
Coil Whine takıntılı çok insan var ya hocam, haklısınız satarken marka önemli de, adam gelip kasayı dinliyor doğal olarak :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,014
Üyeler
167,765
Son üye
Blaser42
Top Bottom