28 cidden çok saçma fakat bu fiyatlar gayet normal geliyor bana, ki yılbaşından sonra bu günleride ararız9900x fiyati ile kiyaslayinca hic normal degil. Hadi 17 18leri gectim 20binden 1 kurus daha pahali olmamalıydı. 22lerden basladilar bazilari 28 e kadar cikmis. Sacmalik yaptiklari baska birsey degil.
Şöyle diyip insanların aklını karıştırmayın bunu yazarken sebebinide yazki insanlar ona göre düşünsün şöyle boş yorumlar yapmayın.Almak akıl işi değil
9900X 499 dolardan çıkmış, satış fiyatı 17.500Tl, bu üründen kar etmiyorlar mı canım 9800X3D 480 dolar 22.500Tl sence mantıklı mı?479 dolar yazıyor bir sitede fakat yurtdışı fiyatı ile burayı bir tutamazsınız işte bura geliyor vergi biniyor dağıtıcı firma ürünü çekiyor kar payı koyuyor, sonra parakende firmaları ürünü çekiyor üstüne maliyet ve kar payı koyup satışa sunuyor çok normal bu fiyatlar.
480 dolar değil ama işte güzel kardeşim arada 2 adet aracı + vergiler var onu bak konunun başında anlattım ki 9800X3D şuan en güçlü işlemci oyunlarda 9900x le bunu kıyaslama lütfen.9900X 499 dolardan çıkmış, satış fiyatı 17.500Tl, bu üründen kar etmiyorlar mı canım 9800X3D 480 dolar 22.500Tl sence mantıklı mı?
Ah be kardeşim ben de biliyorum kiyaslamiyorum fiya bazinda yaklasiyorum zaten arada araci vs olmayan firmalarin cektigi fiyatlar da ortada. Dogrudan amd retailer olan 3 firma var amd sitesinde onlarin fiyatlar ne olacak? Kısaca fiyat algısı kalmamış millete ne verirsen onu alır maalesef ülke gerçekleri. Bunu da fırsat bilen saticilar akbaba misali hepsi mutemadiyen boyle.480 dolar değil ama işte güzel kardeşim arada 2 adet aracı + vergiler var onu bak konunun başında anlattım ki 9800X3D şuan en güçlü işlemci oyunlarda 9900x le bunu kıyaslama lütfen.
9900x güzel satış yakalayamayınca fiyatını $382 düşürmüşlerdi ondan dolayı olabilir ama 9800x3d yine de pahalı9900X 499 dolardan çıkmış, satış fiyatı 17.500Tl, bu üründen kar etmiyorlar mı canım 9800X3D 480 dolar 22.500Tl sence mantıklı mı?
o 3 firmayı söyleyebilir misin fiyatlarına bakmak istiyorumAh be kardeşim ben de biliyorum kiyaslamiyorum fiya bazinda yaklasiyorum zaten arada araci vs olmayan firmalarin cektigi fiyatlar da ortada. Dogrudan amd retailer olan 3 firma var amd sitesinde onlarin fiyatlar ne olacak? Kısaca fiyat algısı kalmamış millete ne verirsen onu alır maalesef ülke gerçekleri. Bunu da fırsat bilen saticilar akbaba misali hepsi mutemadiyen boyle.
Offf hic hatirlatma valla 9950x3d bekliyorum 7950x3d'deki fiyasko duzeldiyse ve saglamsa ona ilerlerim de keske 2025'e kalmasaydi diyorum.28 cidden çok saçma fakat bu fiyatlar gayet normal geliyor bana, ki yılbaşından sonra bu günleride ararız
o 3 firmayı söyleyebilir misin fiyatlarına bakmak istiyorum
Dunki fiyatOfff hic hatirlatma valla 9950x3d bekliyorum 7950x3d'deki fiyasko duzeldiyse ve saglamsa ona ilerlerim de keske 2025'e kalmasaydi diyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kral attığın bölüm amd'nin nerden satın alınabilir bölümü.Offf hic hatirlatma valla 9950x3d bekliyorum 7950x3d'deki fiyasko duzeldiyse ve saglamsa ona ilerlerim de keske 2025'e kalmasaydi diyorum.
Dunki fiyat