Neler Yeni

🔥İndirim 21.399TL'ye 9800X3D en uygun fiyat

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,153
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
480 dolar değil ama işte güzel kardeşim arada 2 adet aracı + vergiler var :D onu bak konunun başında anlattım :D ki 9800X3D şuan en güçlü işlemci oyunlarda 9900x le bunu kıyaslama lütfen.
Canım benim senin bilmediğin şey şu o 480 dolar karlarla beraber tavsiye edilen satış fiyatı yani vergiler dediğin kısımda dahil ve canım anla diye sana 9900X örneği verdim o ürüne vergi + kar marjı konulmadan mı satıyorlar sanıyorsun 9900X 500 dolar satış fiyatı var 17500Tl TR piyasası ve canım şunu da belirteyim, işim gereği piyasaya hakimim, ürünlerin ülkeye kaç dolardan girdiğini de biliyorum :) Elbette insanlar kar etsin enflasyon var, para kazansınlar ama şuan 1 değil 3 tık pahalı en azından 1 tık pahalı olsun. Ne ara unuttunuz 7800X3D dediğiniz işlemci düne kadar 11-12K'ydı onun da çıkış fiyatı 450 dolar. 450 Dolarlık ürün, birden 16K'lara sıçradı. Ne paralar dönüyor.

Baycan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
can yenen
hocam çok güzel cpu ama 7800x3d ile arasında o kadar fark olmamasına rağmen fahiş fihattan çıkış yaptı indirim beklenir gibi

ReelJoker

80+
Canım benim senin bilmediğin şey şu o 480 dolar karlarla beraber tavsiye edilen satış fiyatı yani vergiler dediğin kısımda dahil ve canım anla diye sana 9900X örneği verdim o ürüne vergi + kar marjı konulmadan mı satıyorlar sanıyorsun 9900X 500 dolar satış fiyatı var 17500Tl TR piyasası ve canım şunu da belirteyim ben zaten işim gereği piyasaya hakimim, ürünlerin ülkeye kaç dolardan girdiğini de biliyorum tamam yavrum :)
O zaman işini açıklayarak ürün fiyat verilerini nerden elde ettiğini SS'ler ile göstererek benim dediklerimi hiçe sayabilirsin(tüm fiyat bilgileri elindeymiş ya) sadece yazmakla bu iş olmaz senin tavrına göre :) Umarım büyüklük taslamadan önce bağzı dediğin şeyleri düşünürsün :) He işim gereği verileri paylaşamıyorum falan diceksende daha sesini çıkarma, üstten konuşmadan önce bunları düşünseydin derim :)

Birde benle canımlı falan konuşma ne ben senin canınım nede arkadaşınım konuşmasını bilerek insanlarla muhattap ol.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam çok güzel cpu ama 7800x3d ile arasında o kadar fark olmamasına rağmen fahiş fihattan çıkış yaptı indirim beklenir gibi
Daha fazla inceğini düşünmüyorum maks buna rakip olursa biri 20.999 olur.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,153
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Uygunsuz davranış
O zaman işini açıklayarak ürün fiyat verilerini nerden elde ettiğini SS'ler ile göstererek benim dediklerimi hiçe sayabilirsin(tüm fiyat bilgileri elindeymiş ya) sadece yazmakla bu iş olmaz senin tavrına göre :) Umarım büyüklük taslamadan önce bağzı dediğin şeyleri düşünürsün :) He işim gereği verileri paylaşamıyorum falan diceksende daha sesini çıkarma, üstten konuşmadan önce bunları düşünseydin derim :)
Abicim senin kafanda ciddi sıkıntılar var nasıl olsa almayacağın ürünler bunlar senin için kendimi yormayacağım olur ki alacak durumun varsa da al kardeşim bu fiyattan ama cebine para girmemesine rağmen avukatıymış gibi markaların fiyatlandırmalarını savunman düşük zekanın göstergesi. Az biraz kafan çalışsa 7800X3D nin 450 dolar olduğunu bilir, ordan ref alırdın.

ReelJoker

80+
Uygunsuz davranış
Abicim senin kafanda ciddi sıkıntılar var nasıl olsa almayacağın ürünler bunlar senin için kendimi yormayacağım olur ki alacak durumun varsa da al kardeşim bu fiyattan ama cebine para girmemesine rağmen avukatıymış gibi markaların fiyatlandırmalarını savunman düşük zekanın göstergesi. Az biraz kafan çalışsa 7800X3D nin 450 dolar olduğunu bilir, ordan ref alırdın.
Senle muhattap olmaya gerek yok son bu yazından sonra ne kadar küçük aşağılık bir varlık olduğunuda kanıtlamış oldun seviyeli bir tartışmada bu kadar aptallaşman nasıl bir ZAVALLI olduğunu gösterdi :)

Ben burda firmaların fiyatlarını savunmuyorum şuan en uygun fiyat bu ve 11.aydayız ki yılbaşından sonra fiyatlara neler olabilceğini herkes ön görebiliyor hala fiyatların düşüceğine inanıyorsan sana hayatında başarılar diliyorum.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,153
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Senle muhattap olmaya gerek yok son bu yazından sonra ne kadar küçük aşağılık bir varlık olduğunuda kanıtlamış oldun seviyeli bir tartışmada bu kadar aptallaşman nasıl bir ZAVALLI olduğunu gösterdi :)

Ben burda firmaların fiyatlarını savunmuyorum şuan en uygun fiyat bu ve 11.aydayız ki yılbaşından sonra fiyatlara neler olabilceğini herkes ön görebiliyor hala fiyatların düşüceğine inanıyorsan sana hayatında başarılar diliyorum.
O lafları sana iade ediyorum ergen, sen ve senin gibi zihniyet olana tamah ettiği için bu ülke de gram gelişme olmuyor ama eminim sende karnını haram lokma ile dolduranlardan olmalısın ki baya bir zoruna gitmiş.

ReelJoker

80+
Uygunsuz davranış
O lafları sana iade ediyorum ergen, sen ve senin gibi zihniyet olana tamah ettiği için bu ülke de gram gelişme olmuyor ama eminim sende karnını haram lokma ile dolduranlardan olmalısın ki baya bir zoruna gitmiş.
Hala nasıl konuşuyorsun :D ben saygımı bozmadıkça hala ZAVALLI bir veled olduğunu gösteriyorsun yazık cidden yazık :D Çocuk olduğunu bu kadar belli etme çok ezilirsin :)

thecrowly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Hakan
FİYATLAR FAHİŞ FAHİŞ FİYATIDA SAVUNMAYIN SES ÇIKARIN!!!!!!!!!!!!!!!! fahiş fiyattan daha cok savunanları gerekçe sunanları görünce deliriyorum kısaca sabunsuz geçiriyorlar kardeşim kabul edin işte

Daeso HD

80+
abi çok kararsız kaldım ya 9950x3d beklesem mi 21k civarından bunu mu alsam bilemedim..

corez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Mert Uysal
Bilmeyenler icin soyleyim amd tavsiye edilen satis fiyatindan urun satilmasi gerekiyor ustune kar marji koymasanda ordan kar marjin ve iskontolarinla toplu urun cekip tavsiye edilen fiyattan satilmasi gerekiyor .
Ornegin 450dolar tavsiye edilen satis fiyati 420dolardanda satilabilir karmarjini dusurerek
Eger 450dolar tavsiye edilen fiyattan cikip 600dolara satiyorsa 150dolar arti amdden aldigi ortalama %10dur 45 dolarda kar edip toplam 195 dolar kar etmis oluyor .

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Bahadır
Yeni yeni stoklara girmeye başladı, amazon ve n11 de 23,999 TL ye yeniden satışa çıkıyor ürün.

Son düzenleme:

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Kutluhan bayrakcı
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Uğur ceylan
İncehesap 33k fiyat yazmış gülermisin ağlarmısın ya bu neyin kafası , düşecek hele bir stoklar çoğalsın ama yıl başından sonra yeni vergi asgari ücret artışı vs zamlardan sonra ne olur belli olmaz ama umarım yıl başından önce olması gereken fiyatları görür .
Herkes olması gereken fiyatta olmadığı konusunda hem fikir ama bu fiyatlara almak isteyenin de paşa gönlü bilir şunun üzerinden bile tartışma yaşıyoruz ya .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,370
Üyeler
160,837
Son üye
zlagi
Top Bottom