21.Kural Neden Var ?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

C12H16N2

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
469

@Harley Quinn❖ dostumuz bir konu açmış, 21. kurala uymadığı gerekçesiyle konu kilitlenmiş. Peki neden böyle bir kural var? Biz kullanıcılar açık bir şekilde öneri veremiyor muyuz, ya da forumun gidişatı hakkında konuşamıyor muyuz?

@Harley Quinn❖ dostumuz bir konu açmış, 21. kurala uymadığı gerekçesiyle konu kilitlenmiş. Peki neden böyle bir kural var? Biz kullanıcılar açık bir şekilde öneri veremiyor muyuz, ya da forumun gidişatı hakkında konuşamıyor muyuz?
Evet admin bey bu konu 👆

Forum içinde ÖRGÜT kuruyoruz falan diyedir belki :ROFLMAO:
Sizi çok severdim hocam. Güle güle.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yönetimin bu tür önerileri herkese açık şekilde görünmesini bastırmak yerine üzerine artık düşünüp tartması lazım. Burayı seviyorum kimseyi kötülemeye de niyetim yok ama birisi fikrini açık bir şekilde beyan edip, bir başkasının bunun üzerine düşünüp ona katılamayacaksa ifade özgürlüğünün ne anlamı var ?

Burada kararları bireysel değil toplumsal alıyoruz. Bir fikri birden fazla kişi sayesinde birden fazla açıdan düşünerek en kararlı haline getirebiliriz. Ama değeri moderasyon bunu da geçip maile öneri istiyor. Hadi maile öneri attık. Fikri değerlendireceklerine dair geri dönüş bile yok ortada.

Bu forum açık ara geride kalmaya başladı ve sizi bilmem ama ben inanın üzülüyorum.

Lan beni yönetime karşı geliyor diye göstermeyin burada yönetimi en çok seven benim, konumu da kapatmışlar iyi olmuş kapanması gerekiyordu forum kuralları gereği. Mesela ben Mehmet abiye aşığım

Lan beni yönetime karşı geliyor diye göstermeyin burada yönetimi en çok seven benim, konumu da kapatmışlar iyi olmuş kapanması gerekiyordu forum kuralları gereği. Mesela ben Mehmet abiye aşığım
Sözümü çalma

Öneriyi mail üzerinden verebiliyorsun.

Mail üzerinden öneri verince olmuyor mu? Forum burası, ekonomiyi etkileyen bir web sayfası değil ki bir yere gidip gelsin. :) Girersin vakit geçirirsin, sorunlarına çözüm ararsın. Sorunu olanlara yardım edersin vs. ;)

Öneri, şikayet konularının %90'ı suistimal amaçlı açıldığı ya da sonradan suistimal edildiği için var. Parlak bir fikri olan ya da şikayeti mail atıp bize sunabilir, illa herkesin görmesi gerekmiyor.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,004
Üyeler
183,934
Son üye
ekoyal
Geri