21 yaşındayım, halen daha iş bulamadım.

Hocam ben temizlik görevlisi işini bulmuştum birkaç gün önce, part time 3 saat bir iş. Fakat bir kaç kişi de görüşmeye gitmiş ve çok da uzak zaten. Anca ucuza bir tane bisiklet alarak bunu çözebilirim. Peki o birkaç kişiden beni almazsa? Benim şanssızlığım yüksek çünkü, çok denk geldi bana şanssızlık ordan biliyorum.
Valla kral keşke açıktan felan bi tane 2 yıllık üni bölümü bitirseydin keşke en azından, daha şansın olurdu ilk seni değerlendirirlerdi

Valla kral keşke açıktan felan bi tane 2 yıllık üni bölümü bitirseydin keşke en azından, daha şansın olurdu ilk seni değerlendirirlerdi
İyi de benim görüşmeye gittiğim işler öyle diplomalık değil ki? Bana kalırsa tipine göre veya davranışına göre alıyorlar benim görüşmeye gittiğim yerler. Temizlik görevlisi de dahil.

İyi de benim görüşmeye gittiğim işler öyle diplomalık değil ki? Bana kalırsa tipine göre veya davranışına göre alıyorlar benim görüşmeye gittiğim yerler. Temizlik görevlisi de dahil.
He o zaman bilmiyorum, neyse allahın yazdığı bir nasip vardır illa ki, dene şansını

Küçük ildesin, lisans diploman yok, masa başı iş arıyorsun ve yalnızca bir ay olmuş. İş bulmuş olman şaşırtıcı olurdu.

Geri