Öneri 21. Yüzyılda G29 alınır mı?

Markalar burda kımseye sponsor falan değil hangi ürün servisi ile olsun fiyat performansı ile gelirse tercih edilebilir 5 yıldır g29 shifter kullanıyorum ama en ufak sorun yaşatmadı veya benim şansıma denk gelmiştir yeni adı duyulmamış markaları denerkende o cesaretiniz ile girin kronigi vardır yoktur onu göz önünde bulundurun

Markalar burda kımseye sponsor falan değil hangi ürün servisi ile olsun fiyat performansı ile gelirse tercih edilebilir 5 yıldır g29 shifter kullanıyorum ama en ufak sorun yaşatmadı veya benim şansıma denk gelmiştir yeni adı duyulmamış markaları denerkende o cesaretiniz ile girin kronigi vardır yoktur onu göz önünde bulundurun
Sevgili hocam marka yurtdışında tanınıyor burada da daha önce ürünleri satıldı siz bilmiyorsunuz diye adı duyulmamış olmuyor yani! Herkesin ayılıp bayıldığı Moza markası direksiyondan önce Selfie çubuğu vs aksesuar satan bir firmaydı. Bu firmaların çoğu fason yaptırıyor zaten Çin'deki fabrikalara. Logitech de Amerika'da ürettirmiyor ürünlerini sonuçta kendi markasını basıyor. O yüzden Fanatec vb firmaların setlerini alacak bütçe yoksa en fiyat/performansını almakta fayda var. 16K'ya direct drive set yok! Ben kullanıcı incelemeleri dahi baktım bilinen bir sorunu yok ürünün. Ben PXN'in VD4 yada VD6 serileri çıktı onları bekliyorum yurtdışında çok olumlu yorumlar almış.

Marka 2023'den sonra ürün gamını değiştirdi ve direkt Moza'ya rakip olmaya çalışıyor. Eski setlerini ben de kimseye önermiyorum zaten.

2025 yılında G29 önerenlere tepki postudur. Mizah amaçlıdır!
dost paran ona yetiyorsa onu alacaksın. hepsi bütçeyle alakalı. sanki ikisi aynı klasmanda ürün de kıyas yapıyorsunuz. elmayla armutu kıyaslamaktan vazgeçin

dost paran ona yetiyorsa onu alacaksın. hepsi bütçeyle alakalı. sanki ikisi aynı klasmanda ürün de kıyas yapıyorsunuz. elmayla armutu kıyaslamaktan vazgeçin
Dostum ikisi aynı para diyoruz? Sıfırları üzerinden kıyaslarsan 15K G29, 16K benim dediğim PXN. Aradaki 1K farka geceyle gündüz kadar kullanım farkı çıkıyor ortaya ama!

Dostum ikisi aynı para diyoruz? Sıfırları üzerinden kıyaslarsan 15K G29, 16K benim dediğim PXN. Aradaki 1K farka geceyle gündüz kadar kullanım farkı çıkıyor ortaya ama!
mozayı konuşuyorum ben

Çok sağol hocam engin bilgiler için. Onu da aldık ilk günden slipring arızası verdi iade edene kadar canım çıktı!

Benim paylaştığım ürün 16 bin TL Moza R3 26 bin TL. R3'ün de kalitesiz plastik bir direksiyonu vardı iyi ki iade edebilmişim.
16K ya DD set varken 15K'ya sıfır G29 alanın G29'un dişlisi kadar aklı vardır :D
katılıyorum g29 yalan oldu artık, size gelen ürün sorunluymuş bu arada forumlarda vs. bu sorunu yaşayan çok çok çok az bende r5 istiyorum nasipse eracing academy den incelemelere bakabilirsiniz.

katılıyorum g29 yalan oldu artık, size gelen ürün sorunluymuş bu arada forumlarda vs. bu sorunu yaşayan çok çok çok az bende r5 istiyorum nasipse eracing academy den incelemelere bakabilirsiniz.
Ben gerekli incelemeleri yapıp almıştım zaten hocam. Reddit'e Moza R3 veya R5 wheel disconnect yazıp aratın bakalım az mı sorun yaşayan sayısı :) Discord kanallarında gördüğüm benimle aynı günde 3 kişi bu sorunu yaşadı. İsteyen Moza alsın ben bir daha girmem o topa. Neymiş ekosistemi varmış. Bir tane kamyon direksiyonunu 20k ya satıyorlar afedersiniz sokayım o ekosisteme. Yine de G29 almasınlar da hak ettiği yere dönsün ilkel makine.

Benim yeni direksiyon setim belli. İsteyen benimle beraber gelir istemeyen takırdayan G29 alır :D

Son düzenleme:
Ben gerekli incelemeleri yapıp almıştım zaten hocam. Reddit'e Moza R3 veya R5 wheel disconnect yazıp aratın bakalım az mı sorun yaşayan sayısı :) Discord kanallarında gördüğüm benimle aynı günde 3 kişi bu sorunu yaşadı. İsteyen Moza alsın ben bir daha girmem o topa. G29 almasın da kimse hak ettiği yere dönsün ilkel makine.

Benim yeni direksiyon setim belli. İsteyen benimle beraber gelir istemeyen takırdayan G29 alır :D
R5 gelsin kargoda şuan inceleme postuna seni etiketlicem

R5 gelsin kargoda şuan inceleme postuna seni etiketlicem
Dün vatan indiriminde ben de arkadaşıma aldırdım etiketleyin sorun yok. 2. El kaygısı taşıyan aman herkesin kullandığı ürün olsun diye hype trenine binenler yine alabilir. Sorun yaşamayanlar için gayet güzel bir giriş seviyesi ürün R5. Ama ben şansımı diğer Çin malından yana kullanmak istiyorum. ☺️

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,470
Üyeler
183,435
Son üye
MEVOLİ
Geri