2100 TL'ye telefon önerisi

gvggg1

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,682
2100 TL'ye en iyi telefon nedir? Kamerası ve pili iyi olsun yeter. Fazla oyun oynamam.
Abimin arkadaşı uygun fiyatla Poco X3 NFC 128 GB getirmeyi düşünüyor(büyük ihtimalle kaçak) . Telefonlar sık sık bozulur mu? Telefonu satmamayı düşündüğümden dolayı iyi bir şey almak istiyorum.
@Assistive Fikirleriniz nelerdir

2100 TL'ye en iyi telefon nedir? Kamerası ve pili iyi olsun yeter. Fazla oyun oynamam.
Abimin arkadaşı uygun fiyatla Poco X3 NFC 128 GB getirmeyi düşünüyor(büyük ihtimalle kaçak) . Telefonlar sık sık bozulur mu? Telefonu satmamayı düşündüğümden dolayı iyi bir şey almak istiyorum.
Kaçak almanı önermem sonuçta kendi IMEI yok üzerinde sorun çıkabilir.

Ne gibi sorun çıkabilir?
Aynı IMEI numarasını başka telefonlara atabilirler böyle durumda klon IMEI yasak olduğu için telefonun IMEI'si gidebilir. Veya eski telefon IMEI numarasını atarlarsa 4g kullanamaya bilirsin

Ne gibi sorun çıkabilir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Redmi note 8 ve GM20 pro nasıldır? Bu telefonların sorunu var mı?
Xiaomi Note 8 kullanıyorum. Google da bazen ekran donuyor vb sorunları var. Format atmayı deneyeceğim

@gvggg1 etiketlediğin için teşekkür ederim. TCL 10L, Samsung Galaxy M21 veya bütçenizi arttırıp Realme 7 almanızı tavsiye ederim.

Kaçak cihaz almayın.

@gvggg1 etiketlediğin için teşekkür ederim. TCL 10L, Samsung Galaxy M21 veya bütçenizi arttırıp Realme 7 almanızı tavsiye ederim.

Kaçak cihaz almayın.
Neden almamamı öneriyorsun? Kötü bir şey mi?

TCL 10l

Geri