knk okadar cok f75 konusu olduki artık kanalları karışıtırdın galibaF75 varken alınmaz
Midem bulanıyo f75 yazısı görmektenknk okadar cok f75 konusu olduki artık kanalları karışıtırdın galiba
10000 mesajlı ne konuşulabilirki bi klavye hakkında aklım almıyor ciddenMidem bulanıyo f75 yazısı görmekten
Sorma kanka ya10000 mesajlı ne konuşulabilirki bi klavye hakkında aklım almıyor cidden
Ben 7800x3d aldım 7950 de aynı şekilde alınır oyunda çok farketmez diye düşünüyorum. Fiyatı hala şişiriyorlar özellikle şuan tek satıcıda var sabah baktım öğlen baktım 1000 ekleye ekleye 28 29 bine dayadı oyuncak ettiler piyasayı9800x3d yerine 7950x3d de alınamaz mı? Hem fiyatı daha uyguna da bulunabiliyor. Karşılaştırma testlerinde 9800x3d çıkış tarihinde çok performanslı görünüyor. Yakın tarihli karşılaştırmalarda 7959x3d hemen hemen aynı ya da biraz daha iyi görünüyor YouTubede. Tabi 2k ve 4k oyun testlerinde. Ayrıca 12 çekirdek avantajından her oyunda tek çekirdek kullanılmadığı için daha f/p değil mi 9800x3d karşısında? Yanlış mı düşünüyorum?
Deneyimli bir miningci olarak ekran kartında yaşanan durumları biliyorum maalesef kısa sürede fiyatların düşeceğini beklemiyorum. Amerika'da dahi yok satıyor stoklar, twitter botları Stok alert atmış amazon.com için twitter'da. ekran kartında yaşadım ben bunları 1 hafta 1 aya düşecek gibi durmuyor bilgilendiriyim.Ben 7800x3d aldım 7950 de aynı şekilde alınır oyunda çok farketmez diye düşünüyorum. Fiyatı hala şişiriyorlar özellikle şuan tek satıcıda var sabah baktım öğlen baktım 1000 ekleye ekleye 28 29 bine dayadı oyuncak ettiler piyasayı
Bende o kafadayım aldım iptal ettim hatta. Ama dedikleri gibi fiyatlar düşücek gibi değil. Hem nsiğeten daha güçlü 7950 banada mantıklı gelitpr tekrarBen 7800x3d aldım 7950 de aynı şekilde alınır oyunda çok farketmez diye düşünüyorum. Fiyatı hala şişiriyorlar özellikle şuan tek satıcıda var sabah baktım öğlen baktım 1000 ekleye ekleye 28 29 bine dayadı oyuncak ettiler piyasayı