13100f+4060ti tercihi çok absürt olmuş. 1080p de darboğaz yersin 2k da performans yetersiz gelecek. Nerden baksan mantıksız hareket. 12400f veya ryzen 5600 kullansaydı keşke.
bende 20 bin civarı sistem bekliyorum fill cağından sistemim var goatv3 ile kıyaslıyorum bu sistemi aşırı bir fps farkı var bu kadar kısa zamanda böyle fiyat farkları gerçekten çok üzücü
önceden sistem toplamanın bir olayı vardı. 13k ederi olan sistem mesela 7kya çıkrdı derdin ki alınır. Bakın arkadaşlar isteyen istediği şekilde sistem çıkarabilir ama oraya fiyat / performans kralı sistem diye çıkarmak çok saçma. fiyatta düşüş olabilir ama öyle kral falan olayı yok. sistemde i5 12400f bile kullanılmamış giriş seviyesi bir işlemci bile değil sistem desen ddr4 ssd desen akıllara zarar başka eklesen fiyatları yüksek sistemin güzel yanı 4060ti ve kasanın güzel olması ve alternatif olması. onun haricinde sistemin pek bir olayı yok. Bu iş artık youtubeye video atayım 3-5 kazanayım sistemi çıkardığım yerdende belki üç beş komisyon alabilirsem olayına dönmeye başladı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Maalesef zaman ilerledikçe fiyatlar daha da artıyor şu fiyatlara yakında bunlar da bulunmayacak. artık öyle sistem çıkarmalar öldü. Her sene mesela foruma sistem + monitör çıkardı bu sene çıkmadı çıkamadı
Mesaj otomatik birleştirildi:
yinede sistem fiyatında düşüş var mı var alınır mı? çok acilse alınır ama çok öyle olayı yok
not: çıkaran arkadaşın eline sağlık yinede hiç çıkmamasından iyidir bu devirde zor bu iş artık.
bende 20 bin civarı sistem bekliyorum fill cağından sistemim var goatv3 ile kıyaslıyorum bu sistemi aşırı bir fps farkı var bu kadar kısa zamanda böyle fiyat farkları gerçekten çok üzücü
ben beğenmedim işlemcisi zaten ekran kartına göre düşük kalmış ve de ddr4 bu fiyata almam üzerine 2k ekler hem işlemcisi kar kat iyi hem de ddr5 sistem alırım
METE-VERSE II Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD Ryzen 5 7500F ASUS RTX 4060 ekran kartı, Asus PRIME A620M-K Anakart, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile...
4060 ın 8gb vram ile 4060ti 8gb vram arasında 3-5fpsndışında çok fark yok he sen illa kazık yemek istiyorum diyosan dediğin sistemi alabilirsin sana kalmış.