Neler Yeni

22 Mart İkinci sınavlar başlıyor(bizim okul için)(tüm okullar için son gün 16 nisan)

Yarın edebiyat sınavına gireceğim.
Nisanda başlayacak bizimde ama keşke online olsa nasılsa çok verimli geçti sınavlarımızın da doğruluğu öyle olsa.

Ulan ilk sınavlar bitseydi bir nefes alsaydık yeter valla.

2. sınavlarım, benim de 22 Mart tarihindeler. Neredeyse tüm derslerde ilk sınavda çıkan 1-1.5 ünite hariç her üniteden sorumluyuz. Sınav olacak herkese başarılar, iyi çalışın. :)

2. sınavlarım, benim de 22 Mart tarihindeler. Neredeyse tüm derslerde ilk sınavda çıkan 1-1.5 ünite hariç her üniteden sorumluyuz. Sınav olacak herkese başarılar, iyi çalışın. :)
Kaçıncı sınıf hocam?

bizim 1.ler daha bitmedi haftaya bitiyor.

10. sınıf olup, okulundan bilgi alan bir arkadaş varsa hangi konuların dahil olduğunu söyleyebilir mi? Bizim hocalara bilgi gelmemiş.

10. sınıf olup, okulundan bilgi alan bir arkadaş varsa hangi konuların dahil olduğunu söyleyebilir mi? Bizim hocalara bilgi gelmemiş.
Konuları genellikle öğretmenin belirler zaten dostum tabi bir belge gelir ama hoca istemezsem sormayabilir ama bize matematikten bilgi geldi sadece karmaşık sayılara kadar

Konuları genellikle öğretmenin belirler zaten dostum tabi bir belge gelir ama hoca istemezsem sormayabilir ama bize matematikten bilgi geldi sadece karmaşık sayılara kadar
Yatılı okuduğum için kendi okulum ve öğretmenimin sınavına girmiyorum. Merak ettim en azından çalışacağım belirli bir alan olur.

Geri