Tolgax güneş
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 626
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet2200g mi ?
Evet2200g mi ?
Dual Channel performansı alıyor.Arkadaşımda 4x2 ram var b350 anakart var aynı işlemci ve 150 170 alıyor
Eski ayarlarına geri dönün.En düşük ve youtube da baktım en çok fps için valorant ayarı falan yaptım işlemci çekirdeğini 4 yaptım sonra bir baktım 30 40 fps
Yani bende yapsam bendemi o fpsden alırım ?Dual Channel performansı alıyor.
Eski ayarlarına geri dönün.
Yane gördüğün gibi x2 ram önemli ve onun ramlerini MHz hızı fazla olabilir 100-170 FPS bana çok iyi geldi
3000mhz ram var omda birde radeon ayarıda yaptım ben dedi sonra fps yükseldi dediYane gördüğün gibi x2 ram önemli ve onun ramlerini MHz hızı fazla olabilir 100-170 FPS bana çok iyi geldi
Senin kaç MHz3000mhz ram var omda birde radeon ayarıda yaptım ben dedi sonra fps yükseldi dedi
3000 mhz corsairSenin kaç MHz
Yane o dual channel dan çok fark alıyor apu sistem için gerçekten önemli3000 mhz corsair
Tamam teşekkürlerYane o dual channel dan çok fark alıyor apu sistem için gerçekten önemli
Tamam teşekkürler
Apu sistemlerde tek kanal RAM kullanmak çok kötüdür, Hiç bir verim alamazsınız. @Abdullah Hacıgül de bu konu hakkında bir video yayınlamıştı. Ekran kartı olmadığı için gerekli gücü RAMden çekiyor bu nedenle tek kanal RAM çok verimsiz.
İşlemci için hangi testleri yapmam lazım ? İlerde sorun çıkarmasın.