Kerem Işık
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
EvetReis kullandınmı sen
Peki sen neye dayanarak söylüyorsun bunu ?
EvetReis kullandınmı sen
Kötü çünkü reis kalitesiz 2 günde bozuluyoEvet
Peki sen neye dayanarak söylüyorsun bunu ?
Arkadaşına sorunlu bir model gelmiştir, 1 ürüne göre tüm modeli mi kötülüyorsun ?Reis kullandınmı sen
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim arkadaş kullandı 2 günde bozuldu
Emin ol senin önerdiğin kulaklık H2016D'den daha kalitesiz. Kendimde kullandığım için söylüyorum hiç bir şekilde kalitesiz değil.Kötü çünkü reis kalitesiz 2 günde bozuluyo
Niye tek kişide 2 günde bozulduğunu gördün diye o klavye kötü mü oluyor teknoloji şans işidir 10 kişiden 2 sinde bozulur bu kötü değildir 10 kişiden 7 sinde bozulursa bu klavye kalitesiz dersinKötü çünkü reis kalitesiz 2 günde bozuluyo
ER30 daha iyi reis boş yapmaEmin ol senin önerdiğin kulaklık H2016D'den daha kalitesiz. Kendimde kullandığım için söylüyorum hiç bir şekilde kalitesiz değil.
Kulaklığa şimdi baktım. Pedlerinden dolayı sanki kulakta rahat hissettirmez gibi bir hissiyata kapıldım. Pedleri çok ince gibi. Ne düşünüyorsun? Onun dışında gerçekten de tüm kriterlerime uyuyor.270₺ olursa.
![]()
Kulaklıklar
Ses kalitesinde üstün performansa sahip kulaklık seçenekleri, Bluetooth ve kablosuz modeller, kulak üstü ve kulak içi kulaklıklarla Kulaklıklar kategorimizde. Stilinize ve müzik deneyiminize uygun kulaklığı bulun. Hemen keşfedin!www.teknostore.com
Dostum sen sanırım kulaklığa sahipsin. Senin de görüşlerini merak ediyorum. Ayrıca izlediğim bir videoda sesin çok boğuk olduğunu, oyunlarda ses kasmanın çok güç olduğunu söylemiş arkadaş. Yine bunun hakkında bir yorumun var mı?Bütçenin üstünde ama kriterletine tam uyduğu için Tronsmart Sono. 3-4 saat aralıksız kullandım sıkıntı olmadı.
Fiyatına göre pahalı kulaklıklar 120TL civarına alınır ama 170'e hayır.Kulaklığa şimdi baktım. Pedlerinden dolayı sanki kulakta rahat hissettirmez gibi bir hissiyata kapıldım. Pedleri çok ince gibi. Ne düşünüyorsun? Onun dışında gerçekten de tüm kriterlerime uyuyor.
Dostum sen sanırım kulaklığa sahipsin. Senin de görüşlerini merak ediyorum. Ayrıca izlediğim bir videoda sesin çok boğuk olduğunu, oyunlarda ses kasmanın çok güç olduğunu söylemiş arkadaş. Yine bunun hakkında bir yorumun var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
James Donkey 710 veya 711 hakkında ne düşünüyorsunuz?
Öneriniz var mı? Ayrıca Tronsmart Sono hakkında bilgiye sahip misiniz? Pedleri çok ince geldi sanki rahatsız eder gibi hissediyorum.Fiyatına göre pahalı kulaklıklar 120TL civarına alınır ama 170'e hayır.
Hocam o kulaklık hakkında bilgim yok kullanan kişilerden tavsiye almanız daha mantıklı.Öneriniz var mı? Ayrıca Tronsmart Sono hakkında bilgiye sahip misiniz? Pedleri çok ince geldi sanki rahatsız eder gibi hissediyorum.