Neler Yeni

225TL Kulaklık Önerisi

Kerem Işık

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kötü çünkü reis kalitesiz 2 günde bozuluyo
Emin ol senin önerdiğin kulaklık H2016D'den daha kalitesiz. Kendimde kullandığım için söylüyorum hiç bir şekilde kalitesiz değil.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,924
İsim
Eren Yeager
Kötü çünkü reis kalitesiz 2 günde bozuluyo
Niye tek kişide 2 günde bozulduğunu gördün diye o klavye kötü mü oluyor teknoloji şans işidir 10 kişiden 2 sinde bozulur bu kötü değildir 10 kişiden 7 sinde bozulursa bu klavye kalitesiz dersin

Ama tek bir arkadaşında bozulduğunu görüp kalitesiz dersen yanlış.

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Arkadaşlar attığınız tüm kulaklıkları incelemeye başladım. Bunlar dışında önerilerinizi de bekliyor olacağım.

kamyoncu36

80+ Bronze
Emin ol senin önerdiğin kulaklık H2016D'den daha kalitesiz. Kendimde kullandığım için söylüyorum hiç bir şekilde kalitesiz değil.
ER30 daha iyi reis boş yapma

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
270₺ olursa.
Kulaklığa şimdi baktım. Pedlerinden dolayı sanki kulakta rahat hissettirmez gibi bir hissiyata kapıldım. Pedleri çok ince gibi. Ne düşünüyorsun? Onun dışında gerçekten de tüm kriterlerime uyuyor.
Bütçenin üstünde ama kriterletine tam uyduğu için Tronsmart Sono. 3-4 saat aralıksız kullandım sıkıntı olmadı.
Dostum sen sanırım kulaklığa sahipsin. Senin de görüşlerini merak ediyorum. Ayrıca izlediğim bir videoda sesin çok boğuk olduğunu, oyunlarda ses kasmanın çok güç olduğunu söylemiş arkadaş. Yine bunun hakkında bir yorumun var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

James Donkey 710 veya 711 hakkında ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,924
İsim
Eren Yeager
Kulaklığa şimdi baktım. Pedlerinden dolayı sanki kulakta rahat hissettirmez gibi bir hissiyata kapıldım. Pedleri çok ince gibi. Ne düşünüyorsun? Onun dışında gerçekten de tüm kriterlerime uyuyor.

Dostum sen sanırım kulaklığa sahipsin. Senin de görüşlerini merak ediyorum. Ayrıca izlediğim bir videoda sesin çok boğuk olduğunu, oyunlarda ses kasmanın çok güç olduğunu söylemiş arkadaş. Yine bunun hakkında bir yorumun var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

James Donkey 710 veya 711 hakkında ne düşünüyorsunuz?
Fiyatına göre pahalı kulaklıklar 120TL civarına alınır ama 170'e hayır.

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Fiyatına göre pahalı kulaklıklar 120TL civarına alınır ama 170'e hayır.
Öneriniz var mı? Ayrıca Tronsmart Sono hakkında bilgiye sahip misiniz? Pedleri çok ince geldi sanki rahatsız eder gibi hissediyorum.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,924
İsim
Eren Yeager
Öneriniz var mı? Ayrıca Tronsmart Sono hakkında bilgiye sahip misiniz? Pedleri çok ince geldi sanki rahatsız eder gibi hissediyorum.
Hocam o kulaklık hakkında bilgim yok kullanan kişilerden tavsiye almanız daha mantıklı.

Top Bottom