Valla ya, naystan almasam (2300e geldi) iadeyi gönderir yeniden alırdımUlan dün aldım bugün indirim geldi. Amazon gibi indirim olunca farkını iade etse keşke hepsiburada.
Valla ya, naystan almasam (2300e geldi) iadeyi gönderir yeniden alırdımUlan dün aldım bugün indirim geldi. Amazon gibi indirim olunca farkını iade etse keşke hepsiburada.
MSI Vigor GK50 Elite White switch hakkında ne düşünüyorsunuz hangisini almalıyım?Hocam nx ile mx arasında basım mesafesi ve basım kuvveti olarak çok küçük fark var onunda dışında tamamen aynı klavyeler hiçbirfarkları yok.
Müsaitseniz fotoğraf atabilirmisiniz?Evet ulaştı. Gayet güzel kuzenimde kullanıyor. Zamanında 1377 liraya düşmüştü o zaman almıştı. Baya memnun. Bu paraya alınabilecek premium bir klavye. Switch ise yıllardır kullandığım cherry mx red. Kullandığım Xpg summoner asus falchiondada hep bu switch vardı sıkıntı yaşamadım.
Şuan atamam ama yorumlara bakarsanız bir çok kişinin attığını görürsünüz.MSI Vigor GK50 Elite White switch hakkında ne düşünüyorsunuz hangisini almalıyım?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Müsaitseniz fotoğraf atabilirmisiniz?
Benimde 120 lira worldpuan vardı onu kullanmıştım.Valla ya, naystan almasam (2300e geldi) iadeyi gönderir yeniden alırdım
Hocam birkere bilek desteği sizin için önemli ise asusu tercih edebilirsiniz. Msi blue switch gibi clicy sesli hocam. Sessiz bir klavye istiyorsanız yine asusu tercih etmelisiniz.MSI Vigor GK50 Elite White switch hakkında ne düşünüyorsunuz hangisini almalıyım?
Evet biliyorum white switchin sesi blue switch gibi peki switch kalitesi olarak hangisi daha iyi acaba? Asusu almak istiyorum ancak türkçe inceleme yok tıklamama gibi sorunlarla karşılaşmaktan korkuyorum.Hocam birkere bilek desteği sizin için önemli ise asusu tercih edebilirsiniz. Msi blue switch gibi clicy sesli hocam. Sessiz bir klavye istiyorsanız yine asusu tercih etmelisiniz.
Msi 80 milyon demiş ömrüne cherry mx de ise bir bilgi bulamadım ama cherry senelerin markası bir sorun olmaz. Hocam yazdıklarımı okuyormusunuz? Cherry mx ile asus nx in çok bir fark ı yok dedim ya. Attığım videoyu izleyebilirsiniz.Evet biliyorum white switchin sesi blue switch gibi peki switch kalitesi olarak hangisi daha iyi acaba? Asusu almak istiyorum ancak türkçe inceleme yok tıklamama gibi sorunlarla karşılaşmaktan korkuyorum.
Geçen sene 1300e almıştım babam uygulamaya girip iptal etmişti benden izinsiz aldın diye.(24 yaşındayım)Asus ROG Strix Scope Deluxe Oyuncu Klavye
İzledim hocam asusu almaya karar verdim daha fazla artısı var.Msi 80 milyon demiş ömrüne cherry mx de ise bir bilgi bulamadım ama cherry senelerin markası bir sorun olmaz. Hocam yazdıklarımı okuyormusunuz? Cherry mx ile asus nx in çok bir fark ı yok dedim ya. Attığım videoyu izleyebilirsiniz.
Ben olsam bende asus alırdım klavye tank gibi esnemiyor bile.İzledim hocam asusu almaya karar verdim daha fazla artısı var.
MSI Vigor GK50 Elite White switch hakkında ne düşünüyorsunuz hangisini almalıyım?
MSI Vigor GK50 low profile yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum tuş sesi biraz fazla onun dışında çok memnunum