Neler Yeni

🔥İndirim 2299TL Asus ROG Strix Scope Deluxe Oyuncu Klavye

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Muhammet Kürkçü

Meran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Anıl
Asus problem yaşatıyor ama güzel klavye. Eliniz tuş üstündeyken bile parmağınızın ağırlığı ile tuşa basabiliyorsunuz, çok hassaslar. Oyunlarda yanlışlıkla bastığım oluyor. Yazım hissiyatı ve kalitesi çok iyi uçak malzemesi falan kullanmışalr gövdesinde :D 2 tane var bende biri asus tuf k3 red yoktu değişimden verdiler biri de sıfır kutuda duruyor geçen indirimden almıştım o da garantiden iade dediler hepsiburada farkı kadar kupon verdi aynısından aldım farklı bir satıcıdan. Satıcı hepsiburada ise rahatlıkla alabilirsiniz. Bendekiler TKL modeli ama klavyeler aynı.
Asus tuf k3 mü bu klavyemi daha iyi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
kea ipa
Tam alsan mi diyorum sonra da videolarina bakiyorum sesi cok kotu geliyor, bu fiyata custom klavye dizilir diyorum

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Muhammet Kürkçü
Tam alsan mi diyorum sonra da videolarina bakiyorum sesi cok kotu geliyor, bu fiyata custom klavye dizilir diyorum
Sesinin nesi kötü hocam? Gayet tok ve güzel bir sesi var bence ama custum klavye işi tamamen keyfe bağlı. Çok f/p işler çıkabiliyor o tarafta.

Robius

80+ Bronze
Red switch için sesi gayet iyi, ses arıyorsanız farklı switchlere bakmanız lazım.

adral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
a a
Zamanında çok almak istediğim bir klavyeydi ancak elimdeki 6-7 yıllık mx red klavyenin hiçbir sorunu yokken almak da israf gibi geliyor. Diğer yandan 2 yıl öncesinin fiyatında olunca çok arada kaldım :confused:

emrergin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Emre Ergin
aga bunlar habire düşürüyor.

2500 den çekmiştik.

şaka mı ?

Oğuzhan'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Oğuzhan
Aynı klavyenin wireless modeline sahibim. Evet asus güzel kaliteli vs. ama alacağım sonraki klavye kesinlikle asus olmayacak. Önceki klavyem yine asus'du yazılımsal sorunla karşılaştım değişim gerçekleşti ve şuan kullandığım klavye de bazen bazı tuşların takılı kalması vs. gibi sorunlarla karşılaşıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet hocam haklısınız sonraki klavye alımımda kesinlikle custom klavye dizmeyi planlıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,279
Üyeler
163,633
Son üye
westerman
Top Bottom