bence yd ile uğraşma hiç ya da yakalarsan tr 13 belkiona bakıyorum şimdi tr olarak 12 ye yetiyo param
bence yd ile uğraşma hiç ya da yakalarsan tr 13 belkiona bakıyorum şimdi tr olarak 12 ye yetiyo param
hocam s22 nin işlemcisinin pil tüketimi ve ısınma dışında neyi kötü acaba?hocam samsung s22 vs s23fe nin islemcileri oldukca kotu.
13pro guzel bir cihaz ama riskli yurtdisi isi
bence poco f6 alinabilecek en iyi cihaz o fiyata
hocam zaten telefon islemcisinde az pil tuketimi ve isinmamasini beklersiniz.hocam s22 nin işlemcisinin pil tüketimi ve ısınma dışında neyi kötü acaba?
hocam kendim kullandım 8 9 ay cihaz abartıldığı kadar öyle 45 derece falan olmuyor bazı cihazlar arızalı oluyor ben en fazla pubg 90 fps full ayar config ile 42 derece gördüm normal günlük kullanımda 5.30 6 saat ekran süresi maks veriyor 19k tl için gayet iyi bir cihazhocam zaten telefon islemcisinde az pil tuketimi ve isinmamasini beklersiniz.
performansi da iyi degil cunku isinacagi icin throttle yiyecek.
Mesela telefon kapaliyken islemci verimsiz oldugu icin sarji bitecek gibi
İlginç ,hiç ısınmıyor dediğinize göre.hocam kendim kullandım 8 9 ay cihaz abartıldığı kadar öyle 45 derece falan olmuyor bazı cihazlar arızalı oluyor ben en fazla pubg 90 fps full ayar config ile 42 derece gördüm normal günlük kullanımda 5.30 6 saat ekran süresi maks veriyor 19k tl için gayet iyi bir cihaz
hocam pubg ne ara 90fps üstünü desteklemeye başladı ve s22 yalan yok bir tık şans işi hocam bir de ben kılıf takmadan kullandığım için 3 5 derece fark edebilir belkiİlginç ,hiç ısınmıyor dediğinize göre.
s23 arkasında fan takılı halde pubg 100fps'te 45-46 derece görüyor , videosu mevcut youtubede .