23.000 TL'ye RTX 4060'lı Sistem İyi Midir?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Qundh

80+
Reaksiyon skoru
1
Yanlış Kategori

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    343 KB · Hit: 1,055
Son düzenleme:
Merhabalar bilgisayar alacağım fakat daha fazla beklemek mantıklı olur mu olmaz mı bilemediğim için konu açmak mantıklı geldi. Böyle bir sistem özelleştirdim iyi midir ? Beklesem iyi sistemler çıkabilir mi ?
Sunrise7500f'e bak

Merhabalar bilgisayar alacağım fakat daha fazla beklemek mantıklı olur mu olmaz mı bilemediğim için konu açmak mantıklı geldi. Böyle bir sistem özelleştirdim iyi midir ? Beklesem iyi sistemler çıkabilir mi ?
KOCAMAN BİR BÖLÜM AÇILMIŞ BAK BU TARZ SORULAR İÇİN ?

1719236627203.png

Adam alacağı sistemin linkini bile atamamış birde sıcak fırsatlarda yardım istiyor. Bunları sayı ile mi veriyorlar acaba forumlara... :cautious:

Tam konu aça tıkladığım an fark ettim yanlış foruma konu açtığımı. Kaldırmayıda bulamadım o yüzden resimi kaldırdım.

S1nerji de 20 k i5 12400f rx6750xt sistem var bak istersen link atılmıyor

Nasıl kaldıracağımı ya da konuyu değiştiriceğimi söyleyebilirseniz sevinirim. Düzenle kısımında bulamadım.

Konuyu kilitleyip, doğru alanda link paylaşarak tekrar konuyu açabilir misin? Oradan cevap verelim. Adminler de kilitliyor olabilirler sadece.

S1nerji de 20 k i5 12400f rx6750xt sistem var bak istersen link atılmıyor
DDR 4 sistem. Performansı çok güzel bir ekran kartı 4060 ve 4060 ti yı havada karada ezer fakat ileriyi de düşünmek lazım. DDR 5 sistem daha iyi olur. Vatanda 7500f 4060ti sistem var 26 bin TL. Tam bir f/p ürünü. İleri de ekran kartını satar 12 veya 16gb VRAM olarak değiştirir. Diğer parçalar zaten iyi.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,861
Üyeler
183,912
Son üye
mandes2
Geri