23.00TL'ye Kasa Toplama

Forum çoluk çocuk dolmuş. O bütçelere masa mouse klavye dahil pc toplarsın ama rx580 falan takman lazım. Ben r5 7600 pc topluyorum şuan ekran kartsız 18k para verdim. Ama ille ddr5 sistem istiyorsan şöyle bir şey toplayabilirsin.
4k 8400f
2k a620 anakart
1.5k ddr5 16gb ram
800tl 500gb m2 ssd
500tl kule tipi soğutucu
1k civarına 600 700w temiz psu
1k civarına mesh herhangi bi kasa
11k civarına gelir. geri kalan paraya istersen 8k civarına 6700xt o kadar çıkmam dersen 5.5 civarına 6600xt vs alırsın. masa klavye mouse sana kalmış
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bütçe yeterliyse 7500f altına düşme ama
dediğin fiyatlara sadece yazığın bileşenlerin en giriş seviye hali alınabiliyor dostum

Forum çoluk çocuk dolmuş. O bütçelere masa mouse klavye dahil pc toplarsın ama rx580 falan takman lazım. Ben r5 7600 pc topluyorum şuan ekran kartsız 18k para verdim. Ama ille ddr5 sistem istiyorsan şöyle bir şey toplayabilirsin.
4k 8400f
2k a620 anakart
1.5k ddr5 16gb ram
800tl 500gb m2 ssd
500tl kule tipi soğutucu
1k civarına 600 700w temiz psu
1k civarına mesh herhangi bi kasa
11k civarına gelir. geri kalan paraya istersen 8k civarına 6700xt o kadar çıkmam dersen 5.5 civarına 6600xt vs alırsın. masa klavye mouse sana kalmış

Bütçe yeterliyse 7500f altına düşme ama
5400-6000TL'ye 7600 var

Hocam benim aklımda 7600 toplayıp ekran kartını bir süre sonra almak vardı fakat açtığım önceki konularda herkes ters şekilde tavsiyelerde bulundu bende vazgeçtim.Bayada kârlı oluyor aslında
bu düşünce gayet güzel hocam en mantıklısını yapmış olursunuz

Hocam benim aklımda 7600 toplayıp ekran kartını bir süre sonra almak vardı fakat açtığım önceki konularda herkes ters şekilde tavsiyelerde bulundu bende vazgeçtim.Bayada kârlı oluyor aslında
Bu gün itibariyle öyle kullanıyorum bu gün topladım daha. Hangi oyunları oynuyorsun?

ancak 7600 ile 7500f arasında %1 %2 lik bir fark var aradaki farkı ödemeye değmez 7500f daha iyi f/p olarak

tabi igpu fark yaratıyor 7500f de igpu olmadığından ekran kartı alana kadar çalışmaz

ancak 7600 ile 7500f arasında %1 %2 lik bir fark var aradaki farkı ödemeye değmez 7500f daha iyi f/p olarak
İgpu olarak sen mi görev yapacaksın

Hocam şuan bilgisayarım yok fakat oyun oynamamda gerekirse video izlerim E-kitap okurum özet çıkartırım.
Biraz önce test yaptım valorantta 1280x1024 200 300 fps alıyor. İşlemci odaklı oyunları rahat oynarsın

Hocam önceki konudada bunu sormuştum fakat kimse önermedi birde işlemciye zarar gelmesinden korkuyorum.
işlemciye zarar verecek bir şey olsa işlemcilerin hiçbirine igpu yerleştirmezlerdi hocam bu konuda endişe etmenize gerek yok ama sanırım igpuda vram kısıtlı olduğundan dolayı sistem raminden kullanıo ramlere zarar gelmez tabii ki ancak biraz sağlığı azalır olabildiğince erken ekran kartı almak daha mantıklı çok oyun oynayacak biri değilsen bu tarz şeyleri çok kafana takmana gerek yok %1 lik %2 lik fps ihtimalleri bunlar

İgpu olarak sen mi görev yapacaksın

Biraz önce test yaptım valorantta 1280x1024 200 300 fps alıyor. İşlemci odaklı oyunları rahat oynarsın
keşke yazdığım herşeyi okusanız hocam

işlemciye zarar verecek bir şey olsa işlemcilerin hiçbirine igpu yerleştirmezlerdi hocam bu konuda endişe etmenize gerek yok ama sanırım igpuda vram kısıtlı olduğundan dolayı sistem raminden kullanıo ramlere zarar gelmez tabii ki ancak biraz sağlığı azalır olabildiğince erken ekran kartı almak daha mantıklı çok oyun oynayacak biri değilsen bu tarz şeyleri çok kafana takmana gerek yok %1 lik %2 lik fps ihtimalleri bunlar

keşke yazdığım herşeyi okusanız hocam
Bende ekran kartsız kullanıyorum 2x16. Sağlığı düşüyorsa birisini sökeyim ekran kartı alınca takarım?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,606
Üyeler
191,913
Son üye
yeetjan
Geri