İceWolf
80+ Silver
Gelmedi daha, beklemedeyiz...Ben göremedim beklemedeyim
Gelmedi daha, beklemedeyiz...Ben göremedim beklemedeyim
Yok yere diyorsun Ya bırakın bu tesadüf hikayelerini. Kocaman bir troll ekibi bunlar. Ne anlatıyorsun....Gün geldiğinde sen de yok yere ban yersen görürüm o etiketide o gülücüğü de. " "
Gülücük atanlar peki .d hahadan kaç kişi perma yedi.Yok yere diyorsun Ya bırakın bu tesadüf hikayelerini. Kocaman bir troll ekibi bunlar. Ne anlatıyorsun....
Haklıydı milenix rampage psular yüzündenMilenixin banlandığını yeni öğrendim. Rev de mi perma yedi?
konuyu saptırmasak artık bitti gitti işte daha uzatma mesaj kasmak içinGülücük atanlar peki .d hahadan kaç kişi perma yedi.
bi ban daha evet ben ban yemek istemiyorum forumu çok seviyorum bu konuya karışmak istemiyorumKimseye atılan banlar haklı bir sebepten değil. Abdullah eleştiri kaldıramıyor. Adeta bir diktatör. İşine gelmeyeni başlıyor. Milenix haksız yere yedi. Revdeis haksız yedi. Şimdi hasan.. Adeta bir diktatör olarak yönetiyorsunuz forumu.
Hala iddialısın, hahaha dan diyorsun yani. Heee canım heeee.Gülücük atanlar peki .d hahadan kaç kişi perma yedi.