Ana Konu 23.06.2023 YENİ DA SİSTEM GELİYOR 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Başlığı baştan sona kadar okudum. Diğer ban yiyen arkadaşlarla aranızda ne yaşadınız tam olarak bilmiyorum. Ama her laf edeni böyle çat çat göndermek olmadı cidden. Evet işinizi büyük oranda iyi yapıyorsunuz. Zaman zaman afallamalar elbette olur. İşinizi iyi yapıyor olmanıza rağmen bile size bok atacaklar olacaktır, oluyordur da. Ama gereksiz eleştiriyle, yerinde eleştiri arada karışıp, kaynıyor. Yazılan mesajı birbirinden ayırt edemeden veya etmek istemeden kim ne söylüyorsa haşlıyosunuz gibi. Yakışmadı Abdullah.

en azından saati belirtilseydi

Gün geldiğinde sen de yok yere ban yersen görürüm o etiketide o gülücüğü de. " :) "
Yok yere diyorsun :) Ya bırakın bu tesadüf hikayelerini. Kocaman bir troll ekibi bunlar. Ne anlatıyorsun....

Kimseye atılan banlar haklı bir sebepten değil. Abdullah eleştiri kaldıramıyor. Adeta bir diktatör. İşine gelmeyeni başlıyor. Milenix haksız yere yedi. Revdeis haksız yedi. Şimdi hasan.. Adeta bir diktatör olarak yönetiyorsunuz forumu.
bi ban daha evet :D ben ban yemek istemiyorum forumu çok seviyorum bu konuya karışmak istemiyorum

Arkadaşlar artık su tartışmayı bırakıp asıl konuyamı odaklansak?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri