Yaklaşık 28 bin tl yapıyor ve kartınızdan çekim yaparken bankanın kur farklılığı yüzünden sıkıntı çıkıyor bu tarz durumlar da.Amazon jp den ekran kartı alıcam 238,759 yen değerinde ve kartımda 30.000tl var ancak banka limitiniz yeterli değil diyor , bu konu hakkında ne yapabilirim ?
söylediğiniz gibi bankam üzerinden kontrol ettim kur farkını, 29555 diyor ancak kartımda ve limitde Hâla yüksek ve alamıyorum.Yaklaşık 28 bin TL yapıyor ve kartınızdan çekim yaparken bankanın kur farklılığı yüzünden sıkıntı çıkıyor bu tarz durumlar da.
Kartınızın limitini 3-5 bin TL artırın ve alışverişinizi yaptıktan sonra yani kartınızdan çekim gerçekleştikten sonra eski haline çevirebilirsiniz.
Kartınızın limitini 3-4 Bin tl daha arttırırsanız hallolacaktır.söylediğiniz gibi bankam üzerinden kontrol ettim kur farkını, 29555 diyor ancak kartımda ve limitde Hâla yüksek ve alamıyorum.
1500 Euro üstü ürünler gümrüğe takılıyor diye biliyorum. Yani gümrüğe takılabilir ürün.Amazon jp den ekran kartı alıcam 238,759 yen değerinde ve kartımda 30.000tl var ancak banka limitiniz yeterli değil diyor , bu konu hakkında ne yapabilirim ?
Benim dediğim olay vergi değil. Yurtdışından alabileceğin ürünün Max tutarını söyledim ben. Dhl ile konuştuğumda öyle demişlerdi.vergisi falan ödenmiyor mu, amazon jp ödüyor orada 20.000 yen onun için alıyor.