Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 23999 TL Asus ROG Strix OLED 26.5" 0.03 ms 2K Pivot 240 Hz Oyuncu Monitörü

v123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Veli
Fiyatı gayet iyi ama bu ekran parlak oled olan bir woled ekran. Mat ekrandan daha farklı ve renkler daha canlı ama bulunduğunuz ortama göre almalısınız. Eğer daha az ışık alan bi odadaysanız bunu almak iyi bir tercih olabilir. Mat oledlere göre yazı fontu daha kötüdür ama ofis işleri için iyi bir tercih olmayabilir. Almadan önce inceleme videolarını izleyin mutlaka.

Frisky07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Erdi
Fiyatı gayet iyi ama bu ekran parlak oled olan bir woled ekran. Mat ekrandan daha farklı ve renkler daha canlı ama bulunduğunuz ortama göre almalısınız. Eğer daha az ışık alan bi odadaysanız bunu almak iyi bir tercih olabilir. Mat oledlere göre yazı fontu daha kötüdür ama ofis işleri için iyi bir tercih olmayabilir. Almadan önce inceleme videolarını izleyin mutlaka.
Yanlisin var renkler bunda daha canlı odaniz fazla aydinlik degilse kesinlikle bu daha iyi 5 aydir kullanıyorum yaklaşık. Bu arada 31k dan aldim icim yaniyor.😅

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Rüveyda Akın
Bunların ekranları renkleri mükemmel bir şey ya

Kartallar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Kara Kartal
Canlı renklerin matlık veya parlaklıkla alakası yok panelle alakası vardır (panelde kullanılan malzemeyle iyise canlı renkleri alırsınız)

Mat ekran her zaman parlak ekrandan daha iyidir
Resimde solda parlak oled ekran (duvar , duvara asılan tv , demir raf ve üzerindeki eşyalar görünüyor görüntüyle alakası yok)
1734099014402.png

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Fırat divitci
Canlı renklerin matlık veya parlaklıkla alakası yok panelle alakası vardır (panelde kullanılan malzemeyle iyise canlı renkleri alırsınız)

Mat ekran her zaman parlak ekrandan daha iyidir
Resimde solda parlak oled ekran (duvar , duvara asılan tv , demir raf ve üzerindeki eşyalar görünüyor görüntüyle alakası yok)
Alıntıyı görüntüle
İkisine de sahip birisi olarak parlak olması daha iyi ama karartma perdesiyle kullanmak zorundasınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende samsung 360hz yarı mat qd-oled olan modeli var (g60sd) aynı fiyatta onu öneririm açıkçası 240hz ile 360hz arasında ne fark olacak demeyin sonuçta %50 bir artış ve alışınca farkı net bir şekilde görüyorsunuz. Ve ikisini de kullanan birisi olarak şunu rahatça söyleyebilirim.
Qd-Oled > W-Oled.

Kartallar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Kara Kartal
İkisine de sahip birisi olarak parlak olması daha iyi ama karartma perdesiyle kullanmak zorundasınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende samsung 360hz yarı mat qd-oled olan modeli var (g60sd) aynı fiyatta onu öneririm açıkçası 240hz ile 360hz arasında ne fark olacak demeyin sonuçta %50 bir artış ve alışınca farkı net bir şekilde görüyorsunuz.

2K 360Hz de monitör çıkışı Displayport 2.1 ister 360Hz de HDMI 2.1 gerçek orijinal görüntüyü desteklemiyor bunu sıkıştırma ile yapıyor

Bu iki görüntü orijinal değil DSC siz ve DSC li (sağdaki) gerçek orijinal görüntünün renkleri bu iki görüntüden daha canlı olur
1734100207567.png

1734099928652.png

Video Format
1734100716750.png

Displayport 2.1 monitör anakartı
1734100427641.png

Son düzenleme:

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Fırat divitci
2K 360Hz de monitör çıkışı Displayport 2.1 ister 360Hz de HDMI 2.1 gerçek orijinal görüntüyü desteklemiyor bunu sıkıştırma ile yapıyor

Bu iki görüntü orijinal değil DSC siz ve DSC li (sağdaki) gerçek orijinal görüntünün renkleri daha canlı olur
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Vallahi ben display port 1.4 ile kullanıyorum zaten, izlediğim testlerde dsc açik ve kapalı arasında bir fark görülemediğini görmüştüm. Woled olan lg c3 ekranım 4k 120hz olduğu için hdmi 2.1 tamamen destekliyor ama gene de qd-oledin renkleri bariz daha güzel. Çok takılacak bir mesele olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Dsc'li 360hz qd-oled dsc'siz 240hz woledden hem daha iyi remkler hem de daha akıcı bir görüntü sunacaktır. Sonuçta burada display port 2.1 destekleyen bir woled 360hz monitörden bahsetmiyoruz.

fiyatı görünce şok oldum her yerde düşürmüşler çok iyi fiyat, yazın 32.5 a almıştım 2.5 para iadesi almıştım 30 a gelmişti.

Top Bottom