Verias
80+
Dahası
6 Yıldır Huawei P30 Lite kullandım çok da memnunum açıkçası ama artık droplar girmeye başladı ve yeni bir telefon almam gerekiyor güncel telefonlara pek bakmadım genel bir kullanıcıyım çok fotoğraf çekmem ama çekmişken güzel bir fotoğraf telefonun kendi özelliklerini kullanmaya bayılırım özellikle samsungun özellikleri çok hoşuma gidiyor genellikle internette gezinir ve çoğu zamanımı instagramda geçiririm onun dışında pubg mobile sıkıldıkça BS bazende kafa dağıtmak için reklam oyunları oynarım başlarda güzel bir işlemcisi var diye x7 pro ya bakıyordum ama kamera tarafı beni pek tatmin etmedi özellikle ön kamerası 1080p 30 fps çekiyor ve xiaomi bir cihaz kullanmadığımdan aşina da değilim samsung a da aşina değilim ama gözümde hep yeri olan bir marka idi başlarda a56 gelmesini bekledim ama benzer fiyata S24Fe buldum incelemelere ve yorumlarına baktığımda bir çok kişi bu fiyata daha iyisini bulamazsın demiş ama bazı yorumlara baktığımda exynos işlemci patlar pişmanlıktır alma demiş övüyorlar mı gömüyorlar mı belli değil samsungun aryüzü zaten stabil ve bana göre eğlenceli özellikleri olan bir telefon ama örneğin pubg mobile oynamışken üzmesin şarjıda hiç olmazsa 1 günde tek şarj etmemle bitsin istiyorum zaten 7 yıl güncelleme alması ne kadar güzel görünsede telefonu bozar mı emin değilim max 27k çıkabilirim depolama pek önem vermiyorum p30 lite bildiğiniz gibi 64GB ve 6 yıl kullanmama rağmen daha 48 gb kullandım önerilerinizi ve s24fe kullanmış veya deneyim etmiş kişiler beni açabilirlerse çok yardımcı olursunuz.