ne zmn satılcak ya maaşımı 2sinde alıcam bu klavyeyi alıcaktım şansıma varya
Bugün saat 9 da. Bence avans falan iste bu fiyata çok zor bulursun bir daha.ne zmn satılcak ya maaşımı 2sinde alıcam bu klavyeyi alıcaktım şansıma varya
yok vermez kurumsal bir firma maalesefBugün saat 9 da. Bence avans falan iste bu fiyata çok zor bulursun bir daha.
şansa bak ya şimdi aybaşı 800tl vercem bunaBugün saat 9 da. Bence avans falan iste bu fiyata çok zor bulursun bir daha.
Yapacak bir şey yok o zaman.yok vermez kurumsal bir firma maalesef
Mesaj otomatik birleştirildi:
şansa bak ya şimdi aybaşı 800tl vercem buna
kredi kartı falandan damı yokyok vermez kurumsal bir firma maalesef
şansa bak ya şimdi aybaşı 800tl vercem buna
40 mm sürücü yazıyor. ses kalitesi iyi midir acaba mikrofon sesine baktım çok beğendim. eğer sesi de kaliteliyse kesinlikle bu modeli alıyorum. Ayrıca bu sitede iade imkanı var mıdır acaba?@Saintes Maries Razer Kraken X Kulaklığı alabilirsin dostum. Çok iyidir
eş dosttan borç iste reis. ayın 2sinde ödersin zaten. bende olsa verirdim ama öğrenciyim imkanım yokne zmn satılcak ya maaşımı 2sinde alıcam bu klavyeyi alıcaktım şansıma varya
@Ckribrahim Kusura bakma abi senide bıktırdım ama ses sürücüsünü sordu arkadaş.40 mm sürücü yazıyor. ses kalitesi iyi midir acaba mikrofon sesine baktım çok beğendim. eğer sesi de kaliteliyse kesinlikle bu modeli alıyorum. Ayrıca bu sitede iade imkanı var mıdır acaba?
eş dosttan borç iste reis. ayın 2sinde ödersin zaten. bende olsa verirdim ama öğrenciyim imkanım yok
50mm sürücülerin hepsi iyi diye bir şey yok. Ses seviyesi biraz daha düşük kalabilir 50mm ye göre o kadar ama oda abartılacak kadar olmaz. 100 dB ise 90 olur yani.@Ckribrahim Kusura bakma abi senide bıktırdım ama ses sürücüsünü sordu arkadaş.
@Saintes Maries50mm sürücülerin hepsi iyi diye bir şey yok. Ses seviyesi biraz daha düşük kalabilir 50mm ye göre o kadar ama oda abartılacak kadar olmaz. 100 dB ise 90 olur yani.
Güvenilir bir yer mi?Saat 9'da indirimler başlayacak fiyatlar iyi https://www.gamemar.com/gamemar-saatlik-indirimler-pmk142
Geçen hafta mousepad pazartesi günü ise mouse aldım düzgün bir şekilde geldi
Alıntıyı görüntüle
Ben sorun yaşamadımGüvenilir bir yer mi?