UmutcanK.41
80+
- Reaksiyon skoru
- 60
Monitör öneririr misiniz? Arkadaşım sistem toplayacak 27 inç istiyor IPS bakıyorduk ama ben kendimde gamepower VA kullanıyorum fiyatı güzel gibi 240 HZ'e göre
Bunlar haricinde başka ürünlerde oluyor dostum onları görmek lazım. Burada klavye var alınır gibi.İbrahim Abi Alınabilicek Fiyat Olarak En Mantıklı Ürün Veya Ürünler Nedir _
gamenote klavyeyi kullanan var mı ? Alınır mı ?Yıldızlı Ãrünler
www.Gamemar.com, Hızlı AlıÅveriÅ, Kapıda Ãdeme, 7/24 Destek, Aynı Gün Ãcretsiz Kargo, Havale, EFT, Kredi Kartı Geçerlidir. www.Gamemar.com, Hızlı AlıÅveriÅ, Kapıda Ãdeme, 7/24 Destek, Aynı Gün Ãcretsiz Kargo, Havale, EFT, Kredi Kartı Geçerlidir. Laptop, Dizüstü Bilgisayar...www.gamemar.com
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Klavye beleş.
Üye olmadan indirimleri göremezsiniz akşam 9 da başlayacak
baktım da şimdi klavye ingilizceymiş şğüö yokgamenote klavyeyi kullanan var mı ? Alınır mı ?
vardır, o işaretlerin yerine onları kullanabiliyorsun diye biliyorumbaktım da şimdi klavye ingilizceymiş şğüö yok
tabi kullanabilirsin , klavye üstün de yazmıyor tekvardır, o işaretlerin yerine onları kullanabiliyorsun diye biliyorum
pekte kullandığım harfler sayılmazbaktım da şimdi klavye ingilizceymiş şğüö yok
Gamenote un bu klavyesini 1 aydır kullanıyorum underrated bir klavye Türkçe karakterleri sonradan basmışlar kötü durmuyor ışıklandırması çok iyi. Masa da çok şık duruyor az yer kaplıyor. Baya memnunum klavyeden fiyat performans415'e n11de var kalitesi hakkında bilgin var mı? 500e kadar bütçem var tkl-%60 farketmez eğer alınır dersen bu fiyata akşam alayım direkt markayı ilk defa duydum.