GodlyPain
80+ Bronze
yapmayan kalmadı, bıktıkbende sepetime ekleyemiyorum. Site üye sayısını arttırmak için böyle bir işe mi girişti diye düşünmeye başladım.
yapmayan kalmadı, bıktıkbende sepetime ekleyemiyorum. Site üye sayısını arttırmak için böyle bir işe mi girişti diye düşünmeye başladım.
ürün sepetimdeydi sepeti onaylamama izin vermedi. o yüzden bu kadar şüphelendim. hani, sepete eklemesem sonra eklemeyi denesem de olmasa stok bitmiştir derim.yapmayan kalmadı, bıktık
kankacığım indirim başlamadan evvel sepetimdeydi ürün kim benim sepetimden ürün alabiliyor onu anlayamadım ben.arkadaşlar stokları sömüren çok kişi var alamamanız normal bence siteyle ilgili bir durum değil ben demiştim erkenden girip kapmaya çalışın diye 10'ar tane falan stok vardır büyük ihtimal onu da kapıyorlar işte
durum öyleyse bilmiyorum kankakankacığım indirim başlamadan evvel sepetimdeydi ürün kim benim sepetimden ürün alabiliyor onu anlayamadım ben.
Sepetime ekledim alamiyorum 21.00 itibarı ile siteye girdim.arkadaşlar stokları sömüren çok kişi var alamamanız normal bence siteyle ilgili bir durum değil ben demiştim erkenden girip kapmaya çalışın diye 10'ar tane falan stok vardır büyük ihtimal onu da kapıyorlar işte
İncehesabın sitesi de çöküyor, stoklar bitmeye devam ediyor bu da aynısının laciverti.Kaç tane stok olduğu bile yazmıyor. Yazıyorsa da ben görmedim. Güzel reklam yapıyorlar böyle.
alınır güzel mouseşu gamepower kyojin mouse alınır mı