Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 24.08.2022 Gamemar İndirimleri (21:00)

Checkmate

80+ Silver
C4, Çöp Gibi Bilgi İçermeyen Tabirler
Ben aşağıdaki mouse aldım

Gamepower çöpünden bir şey alınmaz bence. Calypso alınır onun dışındaki bütün ürünleri pişmanlık.

SAKAL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Taha-Gözübüyük
Gamepower çöpünden bir şey alınmaz bence. Calypso alınır onun dışındaki bütün ürünleri pişmanlık.
Güzel gibi geldi inceleme videosunu izledim. programlanabilir olması benim için iyi

Checkmate

80+ Silver
Yanlış Bilgilendirme
Güzel gibi geldi inceleme videosunu izledim. programlanabilir olması benim için iyi
Fps oynuyorsan hızlı çevirince takılma yapacağına eminim sensörü iyi değil.
Edit:Bu mesaja yanlış bilgilendirme atanlar ile tanışmak istiyorum cidden. Size acıyorum. 32ips 12g sensörde takılma olmayacak öyle mi ? Güldürmeyin beni.

Son düzenleme:

NespaY

80+ Silver
Fps oynuyorsan hızlı çevirince takılma yapacağına eminim sensörü iyi değildir.
Gerekçen yok kanıtın yok çöp diyorsun ne biçim cahillik bu arkadaş anlamadım gitti ya kırın şu önyargınızı boş boş konuşuyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güzel mouse ya diğerinin lafına takılma arkadaş bilgisi yok bir şeyi yok sallıyor öyle.

Bünyamina

80+ Platinum

Checkmate

80+ Silver
Gerekçen yok kanıtın yok çöp diyorsun ne biçim cahillik bu arkadaş anlamadım gitti ya kırın şu önyargınızı boş boş konuşuyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güzel mouse ya diğerinin lafına takılma arkadaş bilgisi yok bir şeyi yok sallıyor öyle.
Evet harika sensörmüş sunplus 199 diye bir şey. 32 ips 12g. Cahil velet olmayı kes de araştır. Gamepowerın fiyatına göre harika diyebileceğimiz bir ürününü söylesene ?

NespaY

80+ Silver
Evet harika sensörmüş sunplus 199 diye bir şey. 32 ips 12g. Cahil velet olmayı kes de araştır. Gamepowerın fiyatına göre harika diyebileceğimiz bir ürününü söylesene ?
Max 14 yaşındaki biri ve bilgisi olmadan ona buna sallayan cahil bana velet diyor aSD:ASFGADGadga

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,161
İsim
Yusuf Karakaya
3 dakikada bitti stoklar, şaka gibi

Checkmate

80+ Silver
Max 14 yaşındaki biri ve bilgisi olmadan ona buna sallayan cahil bana velet diyor aSD:ASFGADGadga
Allah için 3 kuruşluk bilginle gamepower çöpünden sunplus199 sensörlü (ilk defa duyuyorum, pixart falan hak getire) 32ips 12g sensöre sahip fareyi neden almalıyız ? Söyle de öğrenelim her şeyi çok bilen 8 yaşındaki üstün zeka. Ürünlerinin %90ı bozulan kötü bir marka gamepower. Kim niye alsın ?

Son düzenleme:

Ayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Mehmet
viper mini satıldı mı daha önce?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri