İyi akşamlar. Yeni bir 1080p monitör satın almak istiyorum fakat boyutuna karar veremedim. Ekranla aramda yaklaşık 45-50 cm olacak. 27 inç alsam büyük gelir 24 inç alsam küçük gelir diye korkuyorum. Sizce ideal boyut 24 inç midir, 27 inç mi?
İyi akşamlar. Yeni bir 1080p monitör satın almak istiyorum fakat boyutuna karar veremedim. Ekranla aramda yaklaşık 45-50 cm olacak. 27 inç alsam büyük gelir 24 inç alsam küçük gelir diye korkuyorum. Sizce ideal boyut 24 inç midir, 27 inç mi?
[/QUOT
imzamdaki monitörü kullanıyorum gayet rahat ama yakından pixelleri sayabiliyorum
Ben monitöre biraz yakın olduğum için benim için sıkıntı olabilir o :/imzamdaki monitörü kullanıyorum gayet rahat ama yakından pixelleri sayabiliyorum malesef![]()
gönlüm aoc 24G2U'da fakat maalesef stoklar tükenmiş. MSI optix g241 var 1730 liraya. AOC 27G2U 1950 lira incehesap'ta.eger yakın fiyatsa 27 alabilirsin ekran büyük olunca daha güzel oluyor mini televizyon gibi oluyor
monitör ekranı ile aramda 40 50 cm filan vardır rahatça bakabiliyorum fakat kenardaki her detayı göremiyorumBen monitöre biraz yakın olduğum için benim için sıkıntı olabilir o :/
Ben de şu an 21:9 bir monitör kullanıyorum ve detayları görememe bazen sinirimi bozabiliyor. 24 inç almam daha iyi olacak galiba.monitör ekranı ile aramda 40 50 cm filan vardır rahatça bakabiliyorum fakat kenardaki her detayı göremiyorum![]()
Bende böyle düşünüyordum küçük kalır mı acaba diye ama 24 gayet yeterli oluyor.İyi akşamlar. Yeni bir 1080p monitör satın almak istiyorum fakat boyutuna karar veremedim. Ekranla aramda yaklaşık 45-50 cm olacak. 27 inç alsam büyük gelir 24 inç alsam küçük gelir diye korkuyorum. Sizce ideal boyut 24 inç midir, 27 inç mi?
siz bilirsiniz 27 asla alınmaz değilBen de şu an 21:9 bir monitör kullanıyorum ve detayları görememe bazen sinirimi bozabiliyor. 24 inç almam daha iyi olacak galiba.