evo 870 vardı bende baya iyiydi fiyatı seni zorlamazsa alabilirsinEski laptopumu hızlandırmak için 240 gb lık bir ssd arıyorum. Bütçem 400 TL bandında çok geçmezse sevinirim. Kingston a400 ü önerir misiniz nasıldır?
sağol ama fiyat biraz fazla dediğim gibi 400 bandında bir şey arıyorumevo 870 vardı bende baya iyiydi fiyatı seni zorlamazsa alabilirsin
m2 slotunuz var ise m2 buldum 400 civarınasağol ama fiyat biraz fazla dediğim gibi 400 bandında bir şey arıyorum
yok diye biliyorum zaten ssd yi de cd yuvasına takıcam özel bir aparatı varmış sanırımm2 slotunuz var ise m2 buldum 400 civarına
eski laptop demişsiniz zaten içine 120gb takın şuan takılı olan hdd ile beraber kullanırsınız hem fazla masraf olmazEski laptopumu hızlandırmak için 240 gb lık bir ssd arıyorum. Bütçem 400 TL bandında çok geçmezse sevinirim. Kingston a400 ü önerir misiniz nasıldır?
ben de onu düşündğm ama içine yüklemem gereken birkaç çizim programı var o yuzden 240 lık arıyorumeski laptop demişsiniz zaten içine 120gb takın şuan takılı olan hdd ile beraber kullanırsınız hem fazla masraf olmaz