240 Hz 2K IPS monitör tavsiyesi

dgn67

80+
Reaksiyon skoru
24
Öncelikle hayırlı forumlar. Dün hazır sistem siparişi verdim. Buna uygun 2k 240 hz IPS monitör araştırıyorum. Hangi monitörü tercih etmeliyim ? Samsung G serilerinde kronik problem olduğu aktarılıyor. Asus Tuf VG27AQML1A modeli ilgimi çekti. Sizce tercih edilebilir mi ? Önerilerinizi bekliyorum.

asus 2k 260hz kullanıyorum dediginiz model galiba bi sorunu yok gayet güzel 1 yıl oldu alalı

Öncelikle hayırlı forumlar. Dün hazır sistem siparişi verdim. Buna uygun 2k 240 hz IPS monitör araştırıyorum. Hangi monitörü tercih etmeliyim ? Samsung G serilerinde kronik problem olduğu aktarılıyor. Asus Tuf VG27AQML1A modeli ilgimi çekti. Sizce tercih edilebilir mi ? Önerilerinizi bekliyorum.
LG 27GR83Q-B çok araştırdım çok baktım en mantıklısı buydu

asus 2k 260hz kullanıyorum dediginiz model galiba bi sorunu yok gayet güzel 1 yıl oldu alalı
Link ekledim hocam. Bu monitör ilgimi çekmişti. Sendeki bu mu acaba.

Link ekledim hocam. Bu monitör ilgimi çekmişti. Sendeki bu mu acaba.
evet bu vatandan aldım mağazada ölü piksel kontrolü falan yapıyorlar

Samsung G serilerinde bir sürü model var. Hepsinde kronik bir sorun olması olası değil.
VG27AQML1A alınır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şansına indirime girmiş

Geri