Dark Lightning
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 3,562
240 hz ne kadar gerekli, ne farkı var 144hz ile ve deneyimleyen varsa anlatabilir mi ?
Onu zaten herkes biliyor ben neden alınmalı ne kadar gerekli 240hz i deneyen varsa farkı anlatması için dedim.tabii ki 240 hz
Sana göre saçma kardeşSaçma bir soru daha.
Dostum sen resmen "144FPS mi yoksa 240FPS mi?" Gibi bir soru soruyorsun, daha sonra da sana göre saçma diyorsun. Garip.Onu zaten herkes biliyor ben neden alınmalı ne kadar gerekli 240hz i deneyen varsa farkı anlatması için dedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sana göre saçma kardeş
bunu sordunmu cidden 240 tabi ki.240 hz ne kadar gerekli, ne farkı var 144hz ile ve deneyimleyen varsa anlatabilir mi ?
Yav ne alaka umrumda bile değil mesaj kasmak240hz
konu açmak için konu açmayın bunların farklarını internette detaylıca inceleyen bi ton video forum yazısı var
Tamam peki aklıma takılan bir şey var şimdi 240hz monitörde mesela bf5 te 120fps alıyorum şimdi akıcılık gidicek mi 240fps almadığı için ?Dostum sen resmen "144FPS mi yoksa 240FPS mi?" Gibi bir soru soruyorsun, daha sonra da sana göre saçma diyorsun. Garip.
Hayır, akıcılık gitmeyecek. 120FPS gibi göreceksin.Yav ne alaka umrumda bile değil mesaj kasmak
Tamam peki aklıma takılan bir şey var şimdi 240hz monitörde mesela bf5 te 120fps alıyorum şimdi akıcılık gidicek mi 240fps almadığı için ?
Yav ne alaka umrumda bile değil mesaj kasmak
Tamam peki aklıma takılan bir şey var şimdi 240hz monitörde mesela bf5 te 120fps alıyorum şimdi akıcılık gidicek mi 240fps almadığı için ?
Hocam o zaman sadece fps oyunlarında işe yarar ki zaten 240hz rekabetçi oyunlar için bende cs go yu deli gibi oynadığım için alıyım diyorum ama öyle müq sistemdede 1080p oyun oynamak koyuyor beHyr.240fps ile 60fps arasında kaç fps alırsan o kadar hz alırsın. Mesela fps 75 hz75 fps 200 hz 200 ama fps 300 hz 240
Hocam o zaman sadece fps oyunlarında işe yarar ki zaten 240hz rekabetçi oyunlar için bende cs go yu deli gibi oynadığım için alıyım diyorum ama öyle müq sistemdede 1080p oyun oynamak koyuyor be![]()
Ben 2 türüde oynuyorum cs go valorant pubg hikaye oyunlsrı ve simülatör bayılırım neyse 240hz alıyım teşekkürler.Evt zaten fps oyunu oynamayan biri için 240hz mantiksiz 2k 144hz almalı ben mesela 240 alcam cunku csgo valorant PUBG fortnite oynuyorum geneldd