Sağdakini al geçAlıntıyı görüntüle
Kriterler: 240hz veya üst, pivot ve yükseklik ayarı, ips ekran, bütçe 10 k ya kadar çıkarım
şuanlık sağdakini yani aoc almayı düşünüyorum başka öneriniz varsa bekliyorum teşekkürler.
AOC.Alıntıyı görüntüle
Kriterler: 240hz veya üst, pivot ve yükseklik ayarı, ips ekran, bütçe 10 k ya kadar çıkarım
şuanlık sağdakini yani aoc almayı düşünüyorum başka öneriniz varsa bekliyorum teşekkürler.
Hocam sabit 310+ fps alamıyorsan yinede alınır mı?
hocam sistem 4070 i7 13700hx 32 gb ram yani alır benceHocam sabit 310+ fps alamıyorsan yinede alınır mı?![]()
Oyundan oyuna değişir kesin bir şey diyemem söylediğim şey sadece FPS oyunları için geçerli zaten online FPS oyunları harici dert edilecek bir şey değilhocam sistem 4070 i7 13700hx 32 gb ram yani alır bence
Benimki arada 260 lara düşüyor sıkıntı olurmu aoc monitörü alsamHocam sabit 310+ fps alamıyorsan yinede alınır mı?![]()
Tepki süren artar diye biliyorum ama @İsimbulamajim hocam daha iyi yanıt verirBenimki arada 260 lara düşüyor sıkıntı olurmu aoc monitörü alsam
yani hocam evet valorant cs fortnite filan oynuyorum bende aralarındada 1k var aşağı yukarı açıkçası şuan çokta hertzinde değilim hangisi kalitelisindeyimOyundan oyuna değişir kesin bir şey diyemem söylediğim şey sadece FPS oyunları için geçerli zaten online FPS oyunları harici dert edilecek bir şey değil
Kalitesindeysen tabi ki sağdakiyani hocam evet valorant cs fortnite filan oynuyorum bende aralarındada 1k var aşağı yukarı açıkçası şuan çokta hertzinde değilim hangisi kalitelisindeyim
Hocam benimki arda 260 larda düşüyor ama çok nadir sıkıntı olur mu?
ekran karti ve islemci ne acaba , ona gore oneri yazmak daha kolay olurAlıntıyı görüntüle