Monitörün Özellikleri gayet güzel Ayak yapısından dolayı duvara sabitlemek zorunda kalacağım o zaman fiyatı aynı seviyeye gelicek ve dell 0.5 ms o yüzden dell daha ön planda kalıyoe benim için bahsettiğiniz modelin görüntüsü daha parlak ve canlımıdır dell g2524h a göre bilmek lazım.Ben Olsam O fiyat bandına hem yakın olan ASUS VG249QM1A Modeline bir göz atarım 270 hz ve 1 ms gtg
kullanıvı yorumlarına baktım g3 gibi kronik sorunları yok ghosting ölü pixel vb https://www.sinerji.gen.tr/samsung-...-monitor-p-44261?utm_campaign=akakce&v=1.84.3 baksanaSamsung ta ghosting ve Işık sızması şikayetleri Tereddüt ettirdi beni.
Diğer attığım modeller hakkında bilginiz varmıdır Ben Philips olan modelin özelliklerini gayet başarılı buldum.
@Perfectshot06 monitörden en iyi anlayan kişiyi etiketler misin?@Yavuz Sultan Selim @Can... @TRizzo19
İade edip tekrar başka siteden aldım. aynısını yollamasınlar diye tekrar aynı modeli aldım bu şekilde siyah arkaplanda bu şekilde gene ışık sızması var sanırım orjinali böyle?
Işık sızması pekte sorun değil hocam ya@Yavuz Sultan Selim @Can... @TRizzo19
İade edip tekrar başka siteden aldım. aynısını yollamasınlar diye tekrar aynı modeli aldım bu şekilde siyah arkaplanda bu şekilde gene ışık sızması var sanırım orjinali böyle?
Alt Köşelerdeki Glow ama üstte ve yanda 4 cm gibi 2 yerde felan sızma var.@Şahin28 Bu durum sızmadan daha çok IPS Glow gibi geldi bana yani gayet normal bir şey bir sorun yok gibi işin aslında
Sadece Siyahta geceleri anlaşılıyor ama 9K lık Monitörde Olunca biraz sinir bozabiliyor yinede.Işık sızması pekte sorun değil hocam ya
Daha rahat ama sen bilirsin göz yormuyor aksine rahatbaba göz max 120 hz görüyo ne gerek var