+1E sporcu değilsen değmez
sabit 240 hz oynuyacak pc var mesele etme :dE-Sporcu değilsen gereksiz. Çünkü güncel oyunları zaten sabit 240fpsde oynayamazsin. Fark olur mu bilmem bir de panel olayı var sanırım 240hz monitörlerin çoğu tn panel kullanıyor
hmm demek öyle rica etsem warzone açıp 240fps sabit video çekip atabilir misin yüksek ayarlardasabit 240 hz oynuyacak PC var mesele etme :d
yok la o oyunlara zaten 240fps alamazsın zaten IDUHOIGYUYGSUOGSYIDGUIAhmm demek öyle rica etsem warzone açıp 240fps sabit video çekip atabilir misin yüksek ayarlarda
csde 350 fps alıyorum maxta bende 240 gereklidir belki diyeyok la o oyunlara zaten 240fps alamazsın zaten IDUHOIGYUYGSUOGSYIDGUIA
ondan bahsediyorum ben de güncel oyunlarda alamazsın dedim zaten. rtx 2080ti -i9 9900KS sistem bile 180fpslere düşüyoryok la o oyunlara zaten 240fps alamazsın zaten IDUHOIGYUYGSUOGSYIDGUIA
Derdin para kazanmak değilse asla gerek yok.merhaba arkadaşlar ben şu an 144 hz monitor kullanıyorum ve 60dan 144 geçince baya fark olduğunu anladım peki 240hz ile 144hz arasındaki fiyat farkına değermi
Pek fark göremezsin zaten gözün görebileceği maksimum kare sayısının sınırında 144hz lik monitörler kalıyor bence gerek yok 240hz'aDerdin para kazanmak değilse asla gerek yok.
Göz ü hafife almasanız iyi edersiniz.Pek fark göremezsin zaten gözün görebileceği maksimum kare sayısının sınırında 144hz lik monitörler kalıyor bence gerek yok 240hz'a