Neler Yeni

240hz veya üstü monitör önerisi

ccaxern

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Batuhan
Arkadaşlar güzel monitör önerilerinizi bekliyorum. Full hd de olur 2k da olur. Sistemim 2k destekliyor fakat genelde rekabetçi oyunlar oynadığım için hz yüksek olsun istiyorum. Bütçe fark etme pahalı olmadığı sürece.

HoqqQabaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Yusuf

ccaxern

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Batuhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam şu anda Rampage ellipse kullanıyorum oldukça memnunum özellikleri: ''2k 240 hz ıps panel 0,5 ms g-sync ve freesync desteğide bulunmakta'' fiyatına göre harika bir ürün kesinle tavsiye ederim.
Link rica edebilir miyim ne kadar fiyatı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam şu anda Rampage ellipse kullanıyorum oldukça memnunum özellikleri: ''2k 240 hz ıps panel 0,5 ms g-sync ve freesync desteğide bulunmakta'' fiyatına göre harika bir ürün kesinle tavsiye ederim.

Linkini şu şekilde bırakayım;
Teşekkürler biraz göz gezdireyim

Linkini şu şekilde bırakayım;
Aslında çok güzel gözüküyor fakat bi incelemesini izlemem lazım. Bir de fps oyunları için 27 inç biraz büyük kaçabilir ya

HoqqQabaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Yusuf

Aslında çok güzel gözüküyor fakat bi incelemesini izlemem lazım. Bir de fps oyunları için 27 inç biraz büyük kaçabilir ya
Hocam yıllardır 27 inç monitör kullanıyorum ve fps oyunları olsun hikayeli oyunlar olsun her konuda en iyi tercih 27 inç. 23-24 inç monitörler şahsen bana göre göze fazla küçük kaçıyor ancak bu kişiden kişiye değişir.

Bu arada inceleme videosu arıyor iseniz şu videoyu izlemenizi öneririm;

ccaxern

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Batuhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam yıllardır 27 inç monitör kullanıyorum ve fps oyunları olsun hikayeli oyunlar olsun her konuda en iyi tercih 27 inç. 23-24 inç monitörler şahsen bana göre göze fazla küçük kaçıyor ancak bu kişiden kişiye değişir.

Bu arada inceleme videosu arıyor iseniz şu videoyu izlemenizi öneririm;
Büyüklüğünden sıkıntı çekmez miyim hiç hocam

siyo3147

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
siyabend özen
27 inç al kanka emin ol alınca 24 inç küçükmüş diyorsun

HoqqQabaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Yusuf
Yok hocam sorun yaşamazsınız dediğim gibi yıllardır 27 inç kullanıcısı olarak kesinlikle 27 inçi öneririm

Zamanında bir kez 24 inç monitöre geçiş yaptım ancak hiç beğenemedim çünkü ekran boyutu film,video ve hikayeli oyunlar için tam zevk vermiyor

ccaxern

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Batuhan
27 inç al kanka emin ol alınca 24 inç küçükmüş diyorsun
Yok hocam sorun yaşamazsınız dediğim gibi yıllardır 27 inç kullanıcısı olarak kesinlikle 27 inçi öneririm

Zamanında bir kez 24 inç monitöre geçiş yaptım ancak hiç beğenemedim çünkü ekran boyutu film,video ve hikayeli oyunlar için tam zevk vermiyor
Teşekkürler arkadaşlar fikrinize uyacağım. Peki başka model öneriniz var mı? Bu rampage ürününü beğendim baya falat başka seçeneklerle karşılaştırmak isterim

HoqqQabaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Yusuf

TahinPekmez

80+ Gold
Top Bottom