EFFCALLVERS
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 316
Dp ve hdmi farkından olabilir dp destekliyor hdmi desteklemiyor diye biliyorum ama bilgim yokkanka anlamadım ben nasıl bi kablo? ben direk bağlıyorum çalışıyor
Dp ve hdmi farkından olabilir dp destekliyor hdmi desteklemiyor diye biliyorum ama bilgim yokkanka anlamadım ben nasıl bi kablo? ben direk bağlıyorum çalışıyor
Kasaya takacağım benYani usb girişlerini kullanıcaksan aynı kanlodan alabilirsin onun dışında sıkıntısız 3 aydır kullanıyorum
Monitörün arkasındaki 4 tane USB girişini çalıştırmak için onlara güç veren bir kablo takman lazım, kare bir giriş vardır işte o. Ona printer kablosu takman gerekiyorkanka anlamadım ben nasıl bi kablo? ben direk bağlıyorum çalışıyor
Benim monitördede 5 tanr usb girisi var hic denemedim calistirmayi illa calismasi icin bu kabloyumu almamiz lazım niye o zaman usb girisi yapiyor bu adamlaralmışken 3.0 lı al öyle fiyat farkı yok zaten benim gibi elinde 2.0 lı vardır diye düşündüm
1 kablo takıp 5 çıkış alıyorsun, onlara güç verecek kablo olmazsa ayrıca USB girişlerinin bilgisayara bağlantısı olmazsa nasıl çalışsın? USB hub işteBenim monitördede 5 tanr usb girisi var hic denemedim calistirmayi illa calismasi icin bu kabloyumu almamiz lazım niye o zaman usb girisi yapiyor bu adamlar![]()
Masrafa sokuyolar insanı o zaman kutunun icine o kabloyuda koysunlar madem yapmasini biliyolar1 kablo takıp 5 çıkış alıyorsun, onlara güç verecek kablo olmazsa ayrıca USB girişlerinin bilgisayara bağlantısı olmazsa nasıl çalışsın? USB hub işte