24G2U USB Girişleri

kanka anlamadım ben nasıl bi kablo? ben direk bağlıyorum çalışıyor
Monitörün arkasındaki 4 tane USB girişini çalıştırmak için onlara güç veren bir kablo takman lazım, kare bir giriş vardır işte o. Ona printer kablosu takman gerekiyor

almışken 3.0 lı al öyle fiyat farkı yok zaten benim gibi elinde 2.0 lı vardır diye düşündüm
Benim monitördede 5 tanr usb girisi var hic denemedim calistirmayi illa calismasi icin bu kabloyumu almamiz lazım niye o zaman usb girisi yapiyor bu adamlar :D

Benim monitördede 5 tanr usb girisi var hic denemedim calistirmayi illa calismasi icin bu kabloyumu almamiz lazım niye o zaman usb girisi yapiyor bu adamlar :D
1 kablo takıp 5 çıkış alıyorsun, onlara güç verecek kablo olmazsa ayrıca USB girişlerinin bilgisayara bağlantısı olmazsa nasıl çalışsın? USB hub işte

Bilgisayarcıdan veya benzer yerlerden ucuzluklarından alabilirsin. Yazıcı kablosu diye geçer arkadaş link atmış zaten. Çok para vermene gerek yok. Ben de aynı şekilde kullanıyorum tüm portları.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konu hortlamış görmemişim pardon..

1 kablo takıp 5 çıkış alıyorsun, onlara güç verecek kablo olmazsa ayrıca USB girişlerinin bilgisayara bağlantısı olmazsa nasıl çalışsın? USB hub işte
Masrafa sokuyolar insanı o zaman kutunun icine o kabloyuda koysunlar madem yapmasini biliyolar :D

Not:knk o kablonin monitör girisini srn bu konuyu acmadan önce ethernet girisi saniyordum adamlar monitöre ethernet girisi bile yapmis diyordum difj

Geri