staylex/.
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 9
- İsim
- Talha
psu yu 750 al ssdyi yükselt miss gibi olurArkadaşlar attığım resimlerdeki ilk sistemi satın aldım. Yorumlarınızı bekliyorum. Değmiş mi sizce ? Buna karşılık olarak ikinci resimdeki sistemi almayı düşünüyordum(35k) ama fiyat farkına değmeyeceğini düşündüm. Fikirlerinizi alabilirsem sevinirim
Bu fiyat bandında malzemeleri daha kaliteli bir sistem bilginiz varsa iptal edip onu da alabilirim. Tavsiyelere hala açığım yani. Bu arada Mantis ve aldığım sistem arasında vade farkı dahil her şey hesaplandığında 2400 lira civarında bir fark oluyor. Mantis sistemin ekran kartı ,ana kartı , kasası ve psu (psu konusunda benimki Cooler Master CMP510 650W 80+ Bronze , Mantisde ASUS TUF GAMING 650B 650W 80+ Bronze PSU Güç Kaynağı mevcut asus tuf daha iyi gibi geliyor ama tam bir bilgim yok)
benimkinden iyi olmasına karşılık benim aldığım sistemde 32gb ramli ve işlemcinin 5600den iyi olması ve 2400 lira daha ucuz olmasıyla öne çıkıyor. Aradaki fiyat farkı bu dediklerim konusunda eder gibi hissettiriyor dolayısıyla iptal etmeyi de düşünmüyor değilim ama siz ne düşünüyorsunuz?
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle