Neler Yeni

Çözüldü✓ 24k Sistem H.O mu G.O mu ?

staylex/.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Talha
Arkadaşlar attığım resimlerdeki ilk sistemi satın aldım. Yorumlarınızı bekliyorum. Değmiş mi sizce ? Buna karşılık olarak ikinci resimdeki sistemi almayı düşünüyordum(35k) ama fiyat farkına değmeyeceğini düşündüm. Fikirlerinizi alabilirsem sevinirim :)

Bu fiyat bandında malzemeleri daha kaliteli bir sistem bilginiz varsa iptal edip onu da alabilirim. Tavsiyelere hala açığım yani. Bu arada Mantis ve aldığım sistem arasında vade farkı dahil her şey hesaplandığında 2400 lira civarında bir fark oluyor. Mantis sistemin ekran kartı ,ana kartı , kasası ve psu (psu konusunda benimki Cooler Master CMP510 650W 80+ Bronze , Mantisde ASUS TUF GAMING 650B 650W 80+ Bronze PSU Güç Kaynağı mevcut asus tuf daha iyi gibi geliyor ama tam bir bilgim yok)
benimkinden iyi olmasına karşılık benim aldığım sistemde 32gb ramli ve işlemcinin 5600den iyi olması ve 2400 lira daha ucuz olmasıyla öne çıkıyor. Aradaki fiyat farkı bu dediklerim konusunda eder gibi hissettiriyor dolayısıyla iptal etmeyi de düşünmüyor değilim ama siz ne düşünüyorsunuz?

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
psu yu 750 al ssdyi yükselt miss gibi olur

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Hiç tanındık marka yok ürünler iyiyse H.O ama iyi değilse G.O
.d sırf yazmış olayım diye yazılmış cevap hatta spam bile verilebilir

Sistem fiyatı normal ama 3070ti sistem 20kya çıktı diye biliyorum onu alabilirdiniz ama aldığınız sistemde uzun yıllar götürür sizi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ahmet Faruk Özsoy

Sistem fiyatı normal ama 3070ti sistem 20kya çıktı diye biliyorum onu alabilirdiniz ama aldığınız sistemde uzun yıllar götürür sizi.
Hocam bu sistem o sistem zaten karakız4 sistemin adı. Ben anakartı ve Ramleri geliştirdim üstüne taksit yapınca bi 700 lira civarında vade farkı koydu durum bundan ibaret.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Hocam bu sistem o sistem zaten karakız4 sistemin adı. Ben anakartı ve Ramleri geliştirdim üstüne taksit yapınca bi 700 lira civarında vade farkı koydu durum bundan ibaret.
Araştırmadım hocam oysa iyi alabilirsiniz.

Existentia

80+ Silver
SSD dışında gayet iyi hayırlı olsun

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı

sen niye bilmeden konustun ki simdi

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Eymen Çil

Arkadaş g.o mu h.o mu demiş adam da cevabını vermiş, sen neden çok mükemmel yardımcı olmuş gibi göğsünü geriyorsun ki ?

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
sen niye bilmeden konustun ki simdi
Arkadaş g.o mu h.o mu demiş adam da cevabını vermiş, sen neden çok mükemmel yardımcı olmuş gibi göğsünü geriyorsun ki ?
20kya çıkan sistemin adını bilmiyorum,dün konusu açılmış biraz göz gezdirip çıktım en azından arkadaşa fikir olabilecek bir cevap atmışım.

Muhammed adlı arkadaş cevabını vermiş diyorsunuz,adam sistem özelliklerini bilmiyor bile iyiyse hayırlı olsun kötüyse geçmiş olsun demiş bu mu cevap ? Hatta bu yoruma spam verilip verilmemesine tartışılır bile.

Sizle uğraşmaya gerek yok engellendiniz haberiniz olsun çok gördüm ben sizden.

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
20kya çıkan sistemin adını bilmiyorum,dün konusu açılmış biraz göz gezdirip çıktım en azından arkadaşa fikir olabilecek bir cevap atmışım.

Muhammed adlı arkadaş cevabını vermiş diyorsunuz,adam sistem özelliklerini bilmiyor bile iyiyse hayırlı olsun kötüyse geçmiş olsun demiş bu mu cevap ? Hatta bu yoruma spam verilip verilmemesine tartışılır bile.

aşşağıda yazdım kardeşim biraz bakın istersen yanlış şeye bakmisim demiştim hatta

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,647
İsim
Kerem Çavuş
Bu sistem zaten 20kydı dün de dedim geliştirmelere gerek yok diye ama hayırlı olsun

Yusuf1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Yusuf Karakaya
Instagram
_yusuf__bey
Steam
Azraillsuss
Discord
Azraillsuss#3550

lusiancan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
CAN UYGUR
Hocam 24k ya bana biraz pahalı gibi geldi parçalara bakınca bence 20-22k arası ortalama fiyat olurmuş ama kötü de değil aldıysan h.o

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Eymen Çil

Senin gibileri de çok bu forumda, Kendini bilgili göstermek için milleti küçük düşürüyorsun ayrıca senin beni engellemen benim hayatımda hiçbir şeyi değiştirmeyecek tek kaybım bu mesaji yazarken harcadığım kaloriler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,322
Üyeler
161,837
Son üye
utku3520
Top Bottom