Neler Yeni

🔥İndirim 24'Lü Tornavida seti 75 TL ( Temu )

ademoney

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Adem Oney
Konu ile ilgili link var mı acaba

KingDeViL

80+ Bronze
Bu tornavida setini temu bedavaya gönderiyor zaten. 2 bedava ürün seçtirme çarkı çıktığında 2sinide tornavida seçtim.

Bu bedava ürünü hergün teklif ediyor zaten.

1739964295768.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunları bu fiyatlara nasıl satıyorlar? Kolay aşınan malzeme mi acaba
Resimler yanıltıcı. İlandaki resimdeki sap gelmiyor zaten. İçinden çıkan sap plastikten.

xFxem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Cem
Bu tornavida setini temu bedavaya gönderiyor zaten. 2 bedava ürün seçtirme çarkı çıktığında 2sinide tornavida seçtim.

Alıntıyı görüntüle
hocam aj pro mouse aldım, bana çek vs bişey verilecek mi yoksa ücretsiz bişeyler al diye bildirim mi gelecek?
birde 2 ürün eklemeye calısıyorum direk vergiyle 1730 oluyor fiyat yanlıs mı yapıyorum acaba?
1739964474234.png

1739964485831.png

1739964510705.png

KingDeViL

80+ Bronze
hocam aj pro mouse aldım, bana çek vs bişey verilecek mi yoksa ücretsiz bişeyler al diye bildirim mi gelecek?
birde 2 ürün eklemeye calısıyorum direk vergiyle 1730 oluyor fiyat yanlıs mı yapıyorum acaba?
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Benim kast ettiğim bu şekilde 2 ürün eklemek değil. Uygulamayı açınca ya da mesajlarınızın promosyonlar kısmında ücretsiz hediye çarkı oluyor. Size önce 2 adet ücretsiz ürün seçtiriyor. Bu ürünler 100tl altı ürünler. Oradan ürün seçtikten sonra sepete 530tl alt limitini geçecek şekilde birşeyler eklemeniz gerekiyor.

Mesela geçen kapış kapış aldığınız mouseyi bana hediye etmeyi teklif etti fakat ilk kullancı olmadığımdan seçemedim :D Tornavida seti resimde gözüküyor, onu seçebiliyorum mesela.

1739965041718.png

xFxem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Cem
Benim kast ettiğim bu şekilde 2 ürün eklemek değil. Uygulamayı açınca ya da mesajlarınızın promosyonlar kısmında ücretsiz hediye çarkı oluyor. Size önce 2 adet ücretsiz ürün seçtiriyor. Bu ürünler 100tl altı ürünler. Oradan ürün seçtikten sonra sepete 530tl alt limitini geçecek şekilde birşeyler eklemeniz gerekiyor.

Mesela geçen kapış kapış aldığınız mouseyi bana hediye etmeyi teklif etti fakat ilk kullancı olmadığımdan seçemedim :D Tornavida seti resimde gözüküyor, onu seçebiliyorum mesela.

Alıntıyı görüntüle
anladım hocam promosyon kısmında gözüküyorsa verecek yoksa yok, peki 1k sepet icin 700tl vergi cıkarması normal mi acaba? yoksa yeni üyelik indirim kupon vs bişeyler mi kovalamak gerekiyor acaba?
sizin sepetide begendim hava tabancasıyla lehim makinesi lazım oluyor sepete ekledim.
Bi ara gelsem baksam iyi olacak aslında sizin ürünlere ben de Balıkesir deydim o.O2

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
500
İsim
Ahmet
aldım teşekkür ederim 2.oldu bu 🤣

Aykut D.

80+ Gold

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
500
İsim
Ahmet

busaris

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
burak
Hayır alt limit var sipariş vermeniz için.
Alt limitsiz alma taktiği var forumda bakın
ürün tutarı minimum 530tl

olması gerekiyor
yoo alt limit yok ben burdan bakıp siparişi geçtim bile konu sahibine teşekkürler güzel ürün yakalamış

Konu ile ilgili link var mı acaba
var

Alıntıyı görüntüle

Resimler yanıltıcı. İlandaki resimdeki sap gelmiyor zaten. İçinden çıkan sap plastikten.
teklif ediyor ama 20 kişiyi davet ettim hala vermedi siz nasıl aldınız?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,656
Üyeler
168,333
Son üye
Okanshelby
Top Bottom