25.000₺ Gaming Laptop Tavsiyesi

Everstal

80+
Reaksiyon skoru
98
Aktif olarak HP Omen 17 kullanıyorum. Aynısından bir tane de kardeşime almak istiyorum ama GPN Teknoloji ve türevi yerlerden almak istemiyorum. Alanlar sıkıntılı modele denk gelirse çok uğraşıyorlar sonra. HP Store'un resmi sitesinde de hiç stok yok.
HP Omen 17 alternatifi oyuncu laptopu önerisi önerir misiniz? Eğer satın alacağım zaman HP Omen 17 HP Store'da stoklara gelirse alırım. Şu anlık başka alternatifler arıyorum. Bütçe 25.000₺. Bundan düşük fiyatta ürünler de önerirseniz sevinirim değerlendireceğim hepsini.

Kaçırmayın bunu alın derim.
Acer'i almanızı öneririm alternatif olarak birde bu var;

ideapad gaming 3 ün 3060 versiyonunu alabilirsiniz

Aktif olarak HP Omen 17 kullanıyorum. Aynısından bir tane de kardeşime almak istiyorum ama GPN Teknoloji ve türevi yerlerden almak istemiyorum. Alanlar sıkıntılı modele denk gelirse çok uğraşıyorlar sonra. HP Store'un resmi sitesinde de hiç stok yok.
HP Omen 17 alternatifi oyuncu laptopu önerisi önerir misiniz? Eğer satın alacağım zaman HP Omen 17 HP Store'da stoklara gelirse alırım. Şu anlık başka alternatifler arıyorum. Bütçe 25.000₺. Bundan düşük fiyatta ürünler de önerirseniz sevinirim değerlendireceğim hepsini.
Hp omen 17 den memnun musun sicaklik degerleri nedir paylasma sansin var mi acaba bende almayi planliyorumda

Hp omen 17 den memnun musun sicaklik degerleri nedir paylasma sansin var mi acaba bende almayi planliyorumda
Yakın bir zamanda detaylı bir konu açarım hocam, sınav yeni bitti kafamı dinlemeye çıktım biraz, şehir dışındayım :D .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler inceleyeceğim bunu. Başka önerileriniz var mıdır?

Hocam 17 inç modeli var mı bunun? Bir de RTX 3060'lı modeli falan. Bunun içerisindeki ekran kartı hangi ekran kartına denk?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu Acer Nitro çok güzel görünüyor. Ama bazı kişiler başka modellerinde klavyedeki tuşlardaki yazıların zamanla soyulduğunu söylüyorlardı. Bunda da var mıdır o problem? Ayrıca inceleme videosu varsa atabilir misiniz zahmet olmazsa? Yeni bir model bu sanırım.

120W. Bunda MAX-P olayı yok bildiğim kadarıyla.
Teşekkürler.
Bir şey daha soracağım,

Bu nasıldır sizce? 10. Nesil i7 var ama ekran kartı daha iyi diğerlerinden. HP Omen 15 serisi iyi mi?

Teşekkürler.
Bir şey daha soracağım,

Bu nasıldır sizce? 10. Nesil i7 var ama ekran kartı daha iyi diğerlerinden. HP Omen 15 serisi iyi mi?
RX6700M daha iyi bundan.

Geri