İyi günler arkadaşlar hepinize iyi formlar şuana elektrikli scooter bakıyorum işe gidip gelmek için baya lazım gidip gelmek için ev ile iş yeri km arası 9 km önerebileceğiniz elektrikli scooter varsa söyleybilirmisiniz şimdiden herkese iyi formlar
gerçek 500w dir performansı oldukça iyidir tavsiye ederim.İyi günler arkadaşlar hepinize iyi formlar şuana elektrikli scooter bakıyorum işe gidip gelmek için baya lazım gidip gelmek için ev ile iş yeri km arası 9 km önerebileceğiniz elektrikli scooter varsa söyleybilirmisiniz şimdiden herkese iyi formlar
Hocam v50i pro 2 hakkında bilginiz var mı? Chatgpt onu önerdi benim içinBen yaklaşık 1 aydır Navee N65 kullanıyorum, tamamen şehir içi ulaşım için aldım ve ciddi anlamda memnunum. Hız limiti kolayca kaldırılıyor (kablosu var kesiyorsun ama garanti dışı kalmıyor). 25 km/s olan hız direkt 35’e çıkıyor. Servis işi çok pratik. Arıza durumunda kargo kodu veriyorlar, ücretsiz gönderip yine ücretsiz alıyorsun. Diğer markalardaki gibi kutu bul, taşı, sıraya gir derdi yok. Cihaz ellerine ulaştıktan sonra 2 gün içinde çözemezlerse direkt yenisiyle değiştiriyorlar. 2 yıl garanti de cabası. Performans olarak N65 şehir içi için baya güçlü, rampalarda düşüş yaşatmıyor %18 eğime kadar. Kalkışlarda da dengeli ve stabil. Büyük lastikler sayesinde kasis ve bozuk zeminde bile rahat gidiyor. Ayrıca suya dayanıklılık sertifikası var. Eğer işe scooter’la gitmeyi düşünüyorsan hem servis hem performans anlamında içim rahat bir şekilde önerebilirim.
Fiyatı tam istediğin aralıkta 22 bin kendi sitesinde: Navee GT3 Elektrikli Scooter
Alıntıyı görüntüle