hocam arada 25 30 arasına güzel ddr5 sistemler oluyor eğer uğraşmak sizin için bir sorun değilse tek tek toplamada önerebilirim ekran kartını ikinci el alırsınız daha uyguna gelirFC25'teki optimizasyon sorunlarından ötürü B580 tercih etmek istemiyorum. 25k bütçe ile 4060'lı hazır sistem arıyorum. DDR5 veya DDR4 olabilir uzun süre götürebilsin yeter.
hocam bi tık aciliyeti var hazır sistem olsa iyi olur. 25.5k'ya ddr5-14400f-4060 buldum ama nasıl bilmiyorum fiyatıhocam arada 25 30 arasına güzel ddr5 sistemler oluyor eğer uğraşmak sizin için bir sorun değilse tek tek toplamada önerebilirim ekran kartını ikinci el alırsınız daha uyguna gelir
linkleyin hocam ama mümkünse ryzen tercih edin derimhocam bi tık aciliyeti var hazır sistem olsa iyi olur. 25.5k'ya ddr5-14400f-4060 buldum ama nasıl bilmiyorum fiyatı
linkleyin hocam ama mümkünse ryzen tercih edin derim
hocam 14400 f daha mantıklı ama ben şahsen parayı biraz daha biriktirip 7500f sistem kovalardım![]()
FREKANS-A7.3 / INTEL Core i3 13100F / GIGABYTE GeForce RTX 4060 Windforce OC 8GB / 16GB DDR5 / 500GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
FREKANS-A7.3 / INTEL Core i3 13100F / GIGABYTE GeForce RTX 4060 Windforce OC 8GB / 16GB DDR5 / 500GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
işlemci özelleştirme ile 14400f yapılabiliyor. r5 5600 ile ddr4 almak mı daha mantıklı bu mu?
hocam 28 civarı şu an hazır sistemler ama arada youtuber sistemi çıkıyor o da 26 27 arası oluyor geneldene kadar daha koymam lazım?
Milletin ddr5 deme sebebi am5 uzun ömürlülük açısından intel alırsan ölü soket mantıksızhocam bi tık aciliyeti var hazır sistem olsa iyi olur. 25.5k'ya ddr5-14400f-4060 buldum ama nasıl bilmiyorum fiyatı
bu ölü soket muhabbetini açıklar mısınız? çok gördüm anlamadım, yeni çıkacak işlemcileri mi kullanamıyoruz bu anakartta?Milletin ddr5 deme sebebi am5 uzun ömürlülük açısından intel alırsan ölü soket mantıksız
Milletin ddr5 deme sebebi am5 uzun ömürlülük açısından intel alırsan ölü soket mantıksız
Intel her işlemcide soketi değiştiriyor, dolayısıyla her işlemci değiştirmek istediğinizde anakart da değiştirmeniz gerekiyor.bu ölü soket muhabbetini açıklar mısınız? çok gördüm anlamadım, yeni çıkacak işlemcileri mi kullanamıyoruz bu anakartta?
He kanka öyle mi olmuşUzun süre götürsün diyor. Upgrade yapmıcak belli. Hala ölü soket diyosun. Bırakın şu ezbere konuşmaları