25 Bin tl sistem önerisi

Abugat Anaf

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
33
Merhaba.

20.000 TL ile 27.000 TL arası hazır bir sistem almayı düşünüyorum. Oyun amaçlı kullanacağım. Beni uzunca bir süre götürecek, ısınma sorunu gibi sorunları olmayacak bir sistem önerirseniz sevinirim. Monitörüm 1080p.

Merhaba.

20.000 TL ile 27.000 TL arası hazır bir sistem almayı düşünüyorum. Oyun amaçlı kullanacağım. Beni uzunca bir süre götürecek, ısınma sorunu gibi sorunları olmayacak bir sistem önerirseniz sevinirim. Monitörüm 1080p.
hocam 2. el ekran kartı ve sıfır parçalar ile çok iyi bir sistem dizilebilir eğer hazır sistem şart değil ise.

Merhaba.

bu bütçelerde toplama daha mantıklı arc b580 5600 lü sistem çıkıyordu sanırsam

Benim attığımla aynı 7500f 4060 özelleştirme yapınca o daha pahalı oluyor benim sistemde ileride yetmezse sadece ekran kartı değiştirip devam edebilirsin götürür uzun süre
Hocam peki önerme şansınız var mı?
bu bütçelerde toplama daha mantıklı arc b580 5600 lü sistem çıkıyordu sanırsam
Arc driverler güven vermedi.

Hocam peki önerme şansınız var mı?

Arc driverler güven vermedi.
zamanında amd ye de diyorlardı driverlar güven vermiyor diye şimdi taş gibi kartları var her şey zamanla kim bilir düzelmiştir bile driverlar

zamanında amd ye de diyorlardı driverlar güven vermiyor diye şimdi taş gibi kartları var her şey zamanla kim bilir düzelmiştir bile driverlar
Yani hocam almak mantıklı mı?

Geri