🔥İndirim 25 dolarlık steam kodu iyzico ile 837 TL!

Ben bu iyzicoyu anlayamadım ya geçen gaming genden alışveriş yaparken de ayarlayamamıştım. Burada cashback diyor ya o banka hesabıma geri mi yatıyor. Bu süreci nasıl yapıyoruz?

ula alacağım pin 950tl idi okuduğum halde gittim 950tl ödedim diyorum neden hala bonus para düşmedi 1000 üzeri yüklemedin ki güzel habbas kardeşim benim :D

Gene yapamadığım bir iyzico alışverişi neyse zaten borçtayız daha fazla yapmayalım bari :) iyzico çok karmaşık ya

990tl lik steam kodu 840tlye gelmiş oluyor, 1000tl de 150tl indirim pek de sıcak fırsat değil bence

Kampanya bitti herhalde. Gözükmüyor şuan. Katıldığım halde bir de...

Güvenilir bakiye satanlardan alırım daha iyi cashback yerine daha ucuza almış oluyorsun hemde %20 25 le

Bende nedense böyle bir hata veriyor. Müşteri hizmetlerine yazdım mail atın dedi bekliyorum dönüş yapmadılar. Bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi?

Ekler

• 1000065931.webp
    1000065931.webp
    37.3 KB · Hit: 54
Bende nedense böyle bir hata veriyor. Müşteri hizmetlerine yazdım mail atın dedi bekliyorum dönüş yapmadılar. Bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi?
iyzico kartıyla ödemek yerine başka kartla ödeyin hocam o zamanda oluyor diye biliyorum. Bende normalde iyzico kartıyla yapmaya çalıştım yapamadım iyzico ile öde kısmında gittim iş bankası kartımla ödedim

Dediğiniz şekilde de yapmıştım hocam ama olmamıştı. Şimdi tekrar denedim oldu, cevabınız için teşekkür ederim. Cashback 2 iş günü içerisinde hesaba geçecek yazıyor açıklamada bekliyoruz bakalım.

Hocam yüzde %15 indirim işte Allah doyursun
150tl lik indirim için iyzico açıp işkence çekmek mantıksız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gerçi forumda 50tl için kyc yapacak adamlarda var onu düşünürsek iyi konu. Dimi @Baphomet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu iyzico müşteri hizmetleri şaka mı ?
Alıntıyı görüntüle
işte kastettiğim durum bu :D.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,171,421
Üyeler
186,063