- En İyi Cevap
- 28
- Reaksiyon skoru
- 12,063
bana da 600 tl lik beşikte öyle olmuştu. İptal ettim beşik gelmişti. arayıp magazadan iban alıp göndermiştim parayı.
Şimdi ben parasını mı versem iade mi etsem kararsız kaldım.bana da 600 TL lik beşikte öyle olmuştu. İptal ettim beşik gelmişti. arayıp magazadan iban alıp göndermiştim parayı.
5 gün sonra:1 aydan fazla beklemişsin.
Açıkcası iade falan etmezdim, paramla madur olduysam.
Paran gelse bile 10 gün bekletmeleri ve iptal etmeleri ayıp, ayıplarını örtmek için yaptıklarını düşün ve kullan.
sisteminde rama ihtiyaç varsa parasını öde kullan ama gerek yoksa iade et.Şimdi ben parasını mı versem iade mi etsem kararsız kaldım.
üff bi süre sonra seriye bağlıyorsun ram satmaya başlıyorsun üff ne sistem toplanır he markayı özelden atta bizde bakalım reis bug var galiba inş fixlenmemiştirBeyler HEPSİBURADA uzerinden bir ram sipariş etmiştim 10 gun kargoya verilmedi depoda olmadıgı için iptal ettiler parası da geri geldi.
Fakat şimdi ram elime ulaştı kaç ay sonra ne yapmalıyım?
Yalnız ram iptal edilmeseydi ki iptal olmuş gözukmuyor 1 buçuk ay sonra gelecekti ona guluyorum benüff bi süre sonra seriye bağlıyorsun ram satmaya başlıyorsun üff ne sistem toplanır he markayı özelden atta bizde bakalım reis bug var galiba inş fixlenmemiştir
1 RAM takıldığı an sorun çıkarmadıysa diğer zamanlarda da sorun çıkarma olasılığı düşüktür.5 gün sonra:
arkadaşlar ram çalışmıyor ne yapacağım ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
sisteminde rama ihtiyaç varsa parasını öde kullan ama gerek yoksa iade et.
Kral istatiklere dayandı1 RAM takıldığı an sorun çıkarmadıysa diğer zamanlarda da sorun çıkarma olasılığı düşüktür.
Sistemdeki en dayanıklı parça olabilir.
knk o parçadan hayır geleceğini düşünmüyorum hakkı olmadan almış zaten iade etmiş eğer ihtiyacı varsa parasını ödeyip alabilir.1 RAM takıldığı an sorun çıkarmadıysa diğer zamanlarda da sorun çıkarma olasılığı düşüktür.
Sistemdeki en dayanıklı parça olabilir.
tabi ki onlar gelecek 1 buçuk ay bekletip göndermek nedir diyeceksin. diyeceksin ki evime gelip alın yoksa rami göndermem bende kalır ve parayı da göndermem de.Kral istatiklere dayandı
Geri isticekler buyuk ihtimal.
10 gun kargoya vermiyorlar.
Kendileri iptal ediyorlar.
1 buçuk ay sonra elime ulaşıyor.
Şimdi gidip ben bide rami kargo şirketine mi vericem?
Evimden gelsinler alsınlar![]()
Öyle diyecegim zaten bilgisayar kurdum 10 gun ramı bekledim hergun verilecek dediler telefona mesaj geldi iptal edildi diye.knk o parçadan hayır geleceğini düşünmüyorum hakkı olmadan almış zaten iade etmiş eğer ihtiyacı varsa parasını ödeyip alabilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
tabi ki onlar gelecek 1 buçuk ay bekletip göndermek nedir diyeceksin. diyeceksin ki evime gelip alın yoksa rami göndermem bende kalır ve parayı da göndermem de.
bir de dava aç tadından yenmez (!)Öyle diyecegim zaten bilgisayar kurdum 10 gun ramı bekledim hergun verilecek dediler telefona mesaj geldi iptal edildi diye.
O kadar suermı aldılar bide geri mi vericem 1 buçuk ay sonra.
Gelsinler alsınlar yoksa vermem zaten.
İsteyeceklerini sanmıyorum.Kral istatiklere dayandı
Geri isticekler buyuk ihtimal.
10 gun kargoya vermiyorlar.
Kendileri iptal ediyorlar.
1 buçuk ay sonra elime ulaşıyor.
Şimdi gidip ben bide rami kargo şirketine mi vericem?
Evimden gelsinler alsınlar![]()
sessize sistemine tak ve oyuna gir.
En doğrusunu yapmışsınız.Aradım şimdi 1-3 iş gunude donuş yapılacak dediler geri alırlar buyuk ihtimal.