Sanmıyorum ustunden kaç ay geçti.Belki mağdur ettiklerinden hediye olarak vermek istemişlerdir
Para iadesi gerçekleşmemiş ama ben gerçekleşti diye göruyorum.Ara bakalım takipteyim.
ironiyi anlamayanlar için sildim yazıyı :/Kalsın sende ?
umarım ironidir
insanların hakkına saygısızlık ediyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mağazaya ulaşıp iade etmen gerektiğini düşünüyorum
Çekemiyormusun karttan?Sanmıyorum ustunden kaç ay geçti.
Para iadesi gerçekleşmemiş ama ben gerçekleşti diye göruyorum.
Ne yapacm bilmiyorum
iyi yapmışsınironiyi anlamayanlar için sildim yazıyı :/
Beyler HEPSİBURADA uzerinden bir ram sipariş etmiştim 10 gun kargoyua verilmedi depoda olmadıgı içn iptal ettiler parası da geri geldi.
Fakat şimdi ram elime ulaştı kaç ay sonra ne yapmalıyım?
Anlamadım?Çekemiyormusun karttan?
Çok mantıklıKaç ay geç geldiyse eline sen de o süreden sonra ulaş onlara ' ben de sizin raminiz vardı' de.
Yani para hesabına gelmedimi?Anlamadım?
Çok mantıklı
Cukka xdBeyler HEPSİBURADA uzerinden bir ram sipariş etmiştim 10 gun kargoya verilmedi depoda olmadıgı için iptal ettiler parası da geri geldi.
hepsiburadaya söyle belki cömertliğin yüzünden 2x8 verirlerBeyler HEPSİBURADA uzerinden bir ram sipariş etmiştim 10 gun kargoya verilmedi depoda olmadıgı için iptal ettiler parası da geri geldi.
Ben olsam şöyle yazarım. 3 aydır paramı geri ödemediniz misal örnek veriyorum. İşte 3 ay sonra yazarım 'raminiz' var Alabilir misiniz??Anlamadım?
Çok mantıklı
Para iadesi olmamış gözukuyor fakat oldu.Ben olsam şöyle yazarım. 3 aydır paramı geri ödemediniz misal örnek veriyorum. İşte 3 ay sonra yazarım 'raminiz' var Alabilir misiniz??