Hikaye oyunu 80 fps üstü verirmi buAlıntıyı görüntüle
aradaki farkı vermeye değer dostum ömürlük pc
Herkes bir şey diyor abi ne alacaz piyasada aşırı var hani inidirim vs de yok sayfalarda paylaşınca amaçları dışına çıkmış hani ne yapılırdostum rdr2 de 2k da ort 110-140 veriyor ki 1080pyi siz hayal edin
Abi resim bulanık ben sana nasıl ulaşacammdostum beni dinle bu bütçedeki en iyi sistem hem render hem oyun için
Bunu alsın 3 gün sonra 5000 lira altına satamaz![]()
Sinerji Ataxiones Ryzen 5 8400F 16GB 512GB NVMe M.2 SSD Sapphire Radeon Pulse 8GB RX7600 Sistem Tavsiyesi
Sinerji Ataxiones Ryzen 5 8400F 16GB 512GB NVMe M.2 SSD Sapphire Radeon Pulse 8GB RX7600 Sistem Tavsiyesi fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
sana diyorumBunu alsın 3 gün sonra 5000 lira altına satamaz
dostum aramana gerek yok numaranı herkese verme resımdekınlerın yeri gozukuyorsa sıkıntı yok sırasına gore seçAbi resim bulanık ben sana nasıl ulaşacamm
amdde cok fazla driver sorunu oluyor bende yasadim nvidia alPcde pek bilgim hatta hiç yok sistem tavsiyeleri edermisiniz rica etsem
dostum bende 7600xt ile 3060ti arasında kalıp 3060ti tercih ettim pişman oldum arkadasım aynı sistemin 7600xt halini aldı daha iyi performans alıyor driver sorunları çözüldü biliyorsanamdde cok fazla driver sorunu oluyor bende yasadim nvidia al
Amd çok değer kaybediyor nvidia ve intel e göre apple android farkı gibi ama alıp yıllarca kullanacaksa mantıklıniyeymıs o
Mesaj otomatik birleştirildi:
sana diyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
dostum aramana gerek yok numaranı herkese verme resımdekınlerın yeri gozukuyorsa sıkıntı yok sırasına gore seç