Neler Yeni

25 yaşından sonra üniversite okunur mu?

macelian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
İsmail
Benim kuzen liseden sonra okuyamadı ailesel sebeplerden şimdi okuyup yıllarca hayalini kurduğu bölümü okumak istiyor. Okuduğu bölümün işini yapmak istiyor ama bitirse 4 yıl 29 yaşında biticek üniversitesi sizce okumalı mı ne diyorsunuz? Geç kaldım diye kendini üzüp duruyor

wtka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
can
Benim kuzen liseden sonra okuyamadı ailesel sebeplerden şimdi okuyup yıllarca hayalini kurduğu bölümü okumak istiyor. Okuduğu bölümün işini yapmak istiyor ama bitirse 4 yıl 29 yaşında biticek üniversitesi sizce okumalı mı ne diyorsunuz? Geç kaldım diye kendini üzüp duruyor
OKUNUR YENGEM 33 YAŞINDA BİTİRDİ

Aratos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Aras Telli
29 olsa ne olur ki okusun tabii. İnsanlar 30 yaşında artık iş bulamaz diye bir durum yok.

SRooX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Selahattin darılmaz
Okumanın yaşı olmaz eğer istiyorsa yapsın , hayata 1 kere geliyorsun ve max 70 leri görüyorsun istediği şeyi 1 dk düşünmeden direkt gitsin ve yapsın.

mortemeyn

80+ Bronze
29 olsa ne olur ki okusun tabii. İnsanlar 30 yaşında artık iş bulamaz diye bir durum yok.
İş bulmanın ne okulla ne yaşla alakası var. Asıl iş ne yaptığın ve nasıl yaptığın? Kendini geliştirdikten sonra hiç bir önemi yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
hasan
Okunmaz hocam maaşlı çalışan olmak için bi 5 seneni daha harcama maaşlı işinin sana mutluluk getirme ihtimali çok düşük. Git 5 seneni kendini geliştirmeye atılım yapmaya harca git manavda meyve satmayı öğren git araba yıkamayı öğren git e ticaret yapmayı öğren bir şeyi öğren. Sonra gel bana teşekkür et. Finansal özgürlüğünü kazanamak dışında başka bir seçeneğin yok bu ülkede. Ben iyi denebilecek bir ünide Elektrik elektronik mühendisliği okudum. Sana yemin ediyorum hayatımın hatası. 25 yaşında üniversite okuyup adam olman çok zor boş adam işleri bu yaşlarda üniversite okumak. Git girişimcilik yap ya da belli bir kulvarda kendini geliştir. İnşaattaki usta mühendisten daha fazla para kazanıyor. Sakın kendini potansiyelini heba etme okul okuyarak. İçerideki hocanın ne kadar iyi veya kötü olduğunu bilemezsin belki içindeki ışığı söndürecek senin. Üniversite okumak hastasına bir iş. Ben zeki olduğunu düşünen bir adam olarak üniversite okumak benim işim değil. Git parayı kovala hocam benden sana yaşıtın kardeşin olarak tavsiye. Okunur diyenlere de hiç kulak asma 4. sınıfta bölümü bırakıp tıpa gittim ben 24 yaşımdaydım. Okunmaz hocam(Orada artık ihtiyarsın sen hiçbir ortama tam olarak giremeyeceksin) şimdi geri döndüm bölümü bitiriyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,531
Üyeler
160,109
Son üye
beratcerin612
Top Bottom