Okunmaz hocam maaşlı çalışan olmak için bi 5 seneni daha harcama maaşlı işinin sana mutluluk getirme ihtimali çok düşük. Git 5 seneni kendini geliştirmeye atılım yapmaya harca git manavda meyve satmayı öğren git araba yıkamayı öğren git e ticaret yapmayı öğren bir şeyi öğren. Sonra gel bana teşekkür et. Finansal özgürlüğünü kazanamak dışında başka bir seçeneğin yok bu ülkede. Ben iyi denebilecek bir ünide Elektrik elektronik mühendisliği okudum. Sana yemin ediyorum hayatımın hatası. 25 yaşında üniversite okuyup adam olman çok zor boş adam işleri bu yaşlarda üniversite okumak. Git girişimcilik yap ya da belli bir kulvarda kendini geliştir. İnşaattaki usta mühendisten daha fazla para kazanıyor. Sakın kendini potansiyelini heba etme okul okuyarak. İçerideki hocanın ne kadar iyi veya kötü olduğunu bilemezsin belki içindeki ışığı söndürecek senin. Üniversite okumak hastasına bir iş. Ben zeki olduğunu düşünen bir adam olarak üniversite okumak benim işim değil. Git parayı kovala hocam benden sana yaşıtın kardeşin olarak tavsiye. Okunur diyenlere de hiç kulak asma 4. sınıfta bölümü bırakıp tıpa gittim ben 24 yaşımdaydım. Okunmaz hocam(Orada artık ihtiyarsın sen hiçbir ortama tam olarak giremeyeceksin) şimdi geri döndüm bölümü bitiriyorum.