Neler Yeni

250.000 TL Araba Önerisi

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ford otomatiğinden uzak dur 3 adet fiestam oldu hepsi otomatikti problem yaşadım
İlk seri speedshift şanzımanlar çok sorunlu
Aynı zamanda parça da bulunmuyor . Sıkıntılı bir şanzıman
Ben de önermem

Reindi

80+ Silver
şu piyasanın haline bak ya 520 aldığımız paralara gelen arabalara bak 10 yıl geri gitsek 50 yıl ileri gideceğiz

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ya ben 308 Megane 3 falan bakıyorum da onlar nasıldır sorunlu araçlar mıdır ?
1.6 dizel 308 otomatik şanzıman alınabilir. Senkromenç sorunu yaşayan tanıdıklar olmuştu . Şanzıman sıkıntı çıkarırsa arabadan soğuman çok olasu
1.5 dizel Edc şanzıman temiz megane 3 buluyorsan (bu paraya ) ve temizse kredi çeker borca girer gene alırdım
300 üstünden başlıyor piyasası hocam. Bir daha bakın isterseniz
İlk araba alacaksan japon al rahatına bak

__xXx__

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Murat
kronik sıkıntısı olmayan araba neredeyse yok kadar ama 250k ya alacağınız araba oto şanzuman olsun diyorsanız fransız ve alman almayın japon olsun ben tercihimi toyota dan yana kullanırdım.
yukarıda verdiğim araçlar örnektir ancak alacağınız araç yüksek ihtimalle hasar geçmişi olan araç olacaktır.

ALPHAA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Emir Özcan
1.6 dizel 308 otomatik şanzıman alınabilir. Senkromenç sorunu yaşayan tanıdıklar olmuştu . Şanzıman sıkıntı çıkarırsa arabadan soğuman çok olasu
1.5 dizel Edc şanzıman temiz megane 3 buluyorsan (bu paraya ) ve temizse kredi çeker borca girer gene alırdım
300 üstünden başlıyor piyasası hocam. Bir daha bakın isterseniz
İlk araba alacaksan japon al rahatına bak
Japon da başka ne önerirsiniz? auris dışında.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kronik sıkıntısı olmayan araba neredeyse yok kadar ama 250k ya alacağınız araba oto şanzuman olsun diyorsanız fransız ve alman almayın japon olsun ben tercihimi toyota dan yana kullanırdım.
yukarıda verdiğim araçlar örnektir ancak alacağınız araç yüksek ihtimalle hasar geçmişi olan araç olacaktır.
Evet aurisi severim yakın arkadaşımdan biliyorum.Güzel araç aklımda vardı zaten.

Son düzenleme:

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Japon da başka ne önerirsiniz? auris dışında.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet aurisi severim yakın arkadaşımdan biliyorum.Güzel araç aklımda vardı zaten.
Honda önermek isterdim fakat fd6 kasalar dahi fb7 paralarına yaklaiştı
Corolla , auris tek önerim

orhaneneskaratas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Orhan Enes Karataş
dayanıklı olarak corolla, eli yüzü düzgün yeni model olsun diyorsan fiesta 2009 ve üstü. ben de nasipse para bekliyorum bu civarlarda bir arac alacagım inşallah. manuel olarak da bu fiyatlara önerilerinizi beklerim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
tugay t
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar
Discord
Zippo#2401
İlk seri speedshift şanzımanlar çok sorunlu
Aynı zamanda parça da bulunmuyor . Sıkıntılı bir şanzıman
Ben de önermem
2006 - 2009 - 2013(powershift) sadece 2013'ün şanzımanını biliyorum diğerleri dediğiniz gibidir belki ama hepsi problemli minimum 10K 4 sene öncesinin parasıyla masraf çıkarttı hepsi honda der geçerim otomatikte

seyfo-dayı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
Kerpeten
Otomatik düşünüyoruz.Ehliyet 1 ay sonra inş elimde olacak manuel aldım ama babam ın ehliyet otomatik olduğu için otomatik alıcaz.Kronik sorunu olmayan HB araba önerilerinizi bekliyorum dostlar.
Fransız gruplarından uzak durun

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
2006 - 2009 - 2013(powershift) sadece 2013'ün şanzımanını biliyorum diğerleri dediğiniz gibidir belki ama hepsi problemli minimum 10K 4 sene öncesinin parasıyla masraf çıkarttı hepsi honda der geçerim otomatikte
2007 focusta denk geldim. Sürüş olarak yavaş vites atmasına rağmen akıcı ama sorun çıkarması çok basit oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,602
Üyeler
161,099
Son üye
beratsezgin7234
Top Bottom