250 BİN TL KAZANDIM DİYE

BlueStack

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
88
Arkadaşlar Sağlık sigortasından mesaj geldi çekilişe katılın diye 250 Bin TL odüllü siteye girdim çekilişe katıldım oylesine bugün aradılar çekilişi kazandınız diye parayı yollayın dedim 6 bin TL yollayın bize yollayalım dediler yada İstanbula gelin elden alın dediler scam gibi geldi bana ne diyorsunuz

Arkadaşlar Sağlık sigortasından mesaj geldi çekilişe katılın diye 250 Bin TL odüllü siteye girdim çekilişe katıldım oylesine bugün aradılar çekilişi kazandınız diye parayı yollayın dedim 6 bin TL yollayın bize yollayalım dediler yada İstanbula gelin elden alın dediler scam gibi geldi bana ne diyorsunuz

domainden belli zaten scam olduğu

bi 5.000 tl de bana yollarsan yardımcı olurum seve seve

kardeşim benim de çekilişi kazandın bana 120 tl gönder 1 tam döner 1 büyük ayran yiyip içeyim 200 bin tlni göndereyim

dostum sence gerçek olabilir mi gözünü seveyim kim kime niye 250k para versin

hiç şüphe etmeden güvenebilirsin. şüphe edersen anlarsın zaten dolandırıcı oldugunu :d

deseydin ya 250 binin içinden alın gönderin paramı diye

1727195077462.png

Olum hanginiz benim bilgilerimle kayıt oldunuz ayıp değil mi :kekw:

Geri