Arkadaşlar tam olarak kartımda 252 TL var. üzerine 1 kuruş bile koyamam.Bu fiyata alınabilecek en iyi gaming kulaklık nedir?
bu bütçede rampage alınmaz ve vokaller boğuk geliyor kulaklıkta ve dışarıya çok ses veriyorKalan 87 kuruşla sakız alırsın.Rampage RGW9 Comfort USB 7.1 RGB Oyuncu Kulaklık Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Rampage Rgw9 Comfort Siyah Usb 7.1 Surround Sound Rgb Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Tronsmart sonoArkadaşlar tam olarak kartımda 252 TL var. üzerine 1 kuruş bile koyamam.Bu fiyata alınabilecek en iyi gaming kulaklık nedir?
:dKalan 87 kuruşla sakız alırsın.Rampage RGW9 Comfort USB 7.1 RGB Oyuncu Kulaklık Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Rampage Rgw9 Comfort Siyah Usb 7.1 Surround Sound Rgb Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Sen mi kullanıyorsun Comfortu? @ArdaM hocam senin yorumun ne?kesinlikle budurKulaklıklar
Ses kalitesinde üstün performansa sahip kulaklık seçenekleri, Bluetooth ve kablosuz modeller, kulak üstü ve kulak içi kulaklıklarla Kulaklıklar kategorimizde. Stilinize ve müzik deneyiminize uygun kulaklığı bulun. Hemen keşfedin!www.teknostore.com
bu bütçede rampage alınmaz ve vokaller boğuk geliyor kulaklıkta ve dışarıya çok ses veriyor
kullanmıyorum denedim arkadaşımdan yeni almıştı beğenmedim transmart sonoyu daha çok beğeniyorum onu kullanıyorum arada sıradaSen mi kullanıyorsun Comfortu? @ArdaM hocam senin yorumun ne?
Bu arada Sono en son zamlanmıştı fakat şu anda 250 lira ben de onu öneririm.
emin ol daha iyi ses kasarsın çöp bir 7.1 comfortunki transmartın stereosu daha iyidir comfortun 7.1inden emin olArkadaşlar toronsmart sono da 7.1 özelliği olmadığını söylüyorlar.Oyun oynayan biriyim.Benim için ses kasmak önemlidir
İncelemesi ;Kalan 87 kuruşla sakız alırsın.Rampage RGW9 Comfort USB 7.1 RGB Oyuncu Kulaklık Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Hocam kulaklığı kullanan biri misin? Kullanıyorsan nelerinden memnunsun.7.1 gibi ses kasılıyor muemin ol daha iyi ses kasarsın çöp bir 7.1 comfortunki transmartın stereosu daha iyidir comfortun 7.1inden emin ol
Kullanıyorum eski kulaklığım tabi ki kasılıyorHocam kulaklığı kullanan biri misin? Kullanıyorsan nelerinden memnunsun.7.1 gibi ses kasılıyor mu